(Re)nume pentru pisica tigrata

O cheamă Pufi(na), a fost poreclită Piticuţa, iar acum se caută alt (re)nume pentru ea, căci nu mai incape nici în poze. O cunoasteti deja, este cea mai sperioasa pisica si totodata cea mai frumoasa tigrata (poate pentru ca este singura?) din intreaga menajerie a Vienelei. Nu a fost niciodata slaba, cu exceptia primelor zile de dupa adoptie si a zilelor cand era bolnavioara. Candva i se spunea Nu se pune nimeni intre mine si mancarea mea. Acum i se spune da-te mai incolo, ca nu am loc de tine, grasana ce esti! Desigur, dansa raspunde doar la ce nume vrea si doar cand are chef sa fie alintata. In rest doarme si mananca, apoi doarme iar. S-a autoexilat in bucatarie. Are culcus chiar langa castronul cu bobite, caci orice efort inutil ar putea dauna grav gabaritului depasit cu care se mandreste. Asadar, cautam un nume pentru aceasta pisica grasa si frumoasa. :))) 

pufina piticuta grasuta

Un prieten mi-a sugerat sa nu caut alt nume, ci sa imi iau un aparat foto mai mare, in care sa incapa si pisica. O prietena mi-a spus ca i s-ar potrivi big mama. Un alt prieten mi-a spus ca arata a original gangster si mi-a trimis poza doveditoare. Voi ce spuneti? :)))

pisica mafiot

Posted on July 5, 2015, in Cugetările Pufinei and tagged , . Bookmark the permalink. 7 Comments.

 1. Vienela , al nostru , mai nou , peb’ca se pune cu picioarele in sus si burtica i se rasfrange , e alintat cu dragoste “porcovete grasanc”. :))))))

  Like

  • Aoleu, bietul! Si nu se supara auzindu-va? :)))))))

   Liked by 1 person

   • Nooooo , se leagana pe spate cu cracii-n sus si asteapta sa fie mangaiat pe burtica.Ba mai mult , miauna asa….alintat , nazal si ciufut , de zici ca el a inventat omenirea si-a pus si coada la pruna….Deci noi inca ne intrebam daca nu e cumva catel… :)))))

    Like

   • Dragul de el! Probabil e micut inca si nu a invatat limba omeneasca. Dar sa vezi cand va intelege ce inseamna de fapt cuvintele alea… :p

    Liked by 1 person

 1. Pingback: Cum, cand si de ce miauna pisicile | Blog de pisici

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: