Cum arata Luna?

Internetul m-a ajutat sa urmaresc activitatea unor oameni despre existenta carora nu stiam nimic inainte si care astazi imi sunt prieteni sau pe care ii vad uneori pe la prieteni. Aceasta apropiere m-a facut sa vad ca multi au caini sau pisici si ca multe dintre patrupedele lor se numesc Luna. Mi se pare un nume foarte frumos si uneori ma incearca regretul ca nu mi-am numit asa una dintre pisicute. Cu cateva minute in urma mi-a trecut prin minte o intrebare si m-am gandit sa v-o adresez si voua: cum ar trebui sa arate si/sau sa se poarte o pisica pentru a primi numele Luna? Cred ca in primul rand ar trebui sa fie alba sau gri. Apoi, sa fie ori grasa (aproape rotunda), ori poate sa-i placa sa doarma ghemuita, formand o semiluna… Cred ca ar trebui sa fie o pisica deosebita (da, stiu, fiecare pisica e deosebita), care sa devina foarte activa seara si care sa lumineze cu prezenta ei intreaga casa. 

pisica alba nume luna

pisica gri nume luna

Voi cum credeti ca se poarta si arata Luna, pisica ideala (cainele ideal) pentru acest nume?

Posted on July 16, 2015, in Noi. Pisicile and tagged . Bookmark the permalink. 11 Comments.

    • Am postat un anunt insotit de linkul spre articolul tau pe toate grupurile iubitorilor de animale in care sunt bagata.
      Cred ca e nevoie de o persoana care locuieste pe aproape, care are timp, chef si bani sa mearga pana acolo si sa il caute. Sper sa gasim…

      Liked by 1 person

      • Mulțumesc mult. Am nevoie doar de cineva cu acces la adăpostul Bragadiru ca să nu merg degeaba. Dacă funcționarul ar fi cooperat ar fi fost mai simplu. L-aș da afară dacă ar depinde de mine.

        Like

      • Cu mare drag! Am modificat anuntul, caci citisem pe repede inainte… 🙂
        Pai astia sunt pusi acolo sa curete rahatul probabil. Pentru multi dintre ei e probabil un job ca oricare altul… 😦

        Liked by 1 person

      • Cineva imi spune pe facebook ca: “oricine intra acolo,trebuie buletinul dvs,actul casei si adeverinta de salariat!daca nu..platiti pe cineva sa-l scoata!”.

        Like

  1. 🙂 Nu prea stiu cum ar trebui sa arate pentru a se numi “Luna”… Pe Pufitica, insa, il mai numim “peşte balon” pentru ca… seamana. 🙂

    Like

  2. Ar trebui să-i placă apa, să provoace maree în cadă, sau măcar într-un lighean 😀

    Like

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.