Pisicile aristocrate si un joc

Pisicile aristocrate – o poveste pentru toate varstele, o poveste de care nu te poti satura si pe care iti doresti sa o spui nepotilor cand ajungi la batranete, o poveste pe care mi-ar fi placut sa o pot scrie chiar eu, spune Vienela privind cu drag spre noi. Cine dintre iubitorii de animale nu si-ar dori niste pisicute educate, care sa nu fure mancarea de pe masa, sa nu isi ascuta gherutele pe mobila, sa nu darame vazele pline de flori, sa nu zgarie, sa nu muste, sa nu se bata intre ele, sa nu bata cainele, sa nu clieasca atunci cand le bate in ochi blitzul aparatului de fotografiat, sa fie in orice situatie niste doamne (pardon, pisici) adevarate? O pisica aristocrata este intotdeauna curata si eleganta, stie o multime de jocuri prin care sa isi dovedeasca abilitatile innascute, stie sa picteze sau sa cante, stie cum sa cucereasca inima stapanei, stie ce trebuie sa faca pentru a primi cele mai bune bobite si cele mai gustoase pliculete, stie cum sa miaune pentru a primi cele mai calde mangaieri si cel mai apetisante bucatele de carne.

Noi, pisicile aproape aristocrate, poate ca nu suntem atat de frumoase precum cele din celebrul film de animatie, dar cu siguranta daca ne-am forta putin am putea colora la fel de bine pe cat o fac copiii care intra pe acest site similar celor de jocuri pentru umani. Acolo am vazut imagini cu pisicile aristocrate si de acolo ne-am inspirat cand am spus ca vrem sa devenim si noi niste ducese adevarate. Nici macar nu ne-ar fi prea greu, pentru ca anumite puncte deja le bifam: niciodata cand dormim nu ii dam bataie cainelui, nu furam mancarea de pe masa, nu ne ascutim gherutele pe mobila, nu muscam oameni. Mai avem de lucrat la perioadele cand suntem treze si speram ca intr-o buna zi mami sa ne priveasca si sa spuna: daca nu ma pricep sa fac un joc cu pisici care sa poarte mai departe imaginile minunatelor mele feline, macar sa scriu o poveste la fel de frumoasa pe cat este cea despre pisicile aristocrate.

pisicile_aristocrate_1439790146

Desigur, noi stim ca povestea scrisa de mami (daca va exista vreodata) nu va putea egala filmul de animatie care a facut sa tresara atatea inimi in intreaga lume, dar nici ca ne pasa prea mult. Daca voi veti decide intr-o zi ca suntem destul de educate pentru a fi numite pisici aristocrate si daca intr-o zi cineva se va gandi sa creeze un joc cu pisici unde sa apara conturul trupurilor noastre fara cusur, noi vom fi multumite si va vom multumi. Pana atunci, aratati copiilor ca exista pe xjocuri.com posibilitatea de a colora dupa bunul plac pisicile aristocrate si nu uitati sa le vorbiti despre celebrul film. Ar fi pacat ca viata Ducesei si a puilor sai sa nu fie vesnica.

Posted on August 18, 2015, in Noi. Pisicile and tagged . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.