Ce mai fac pisicile…

Va intrebati ce mai fac pisicile Vienelei? In general suntem bine. Mancam, ne jucam, dormim. In particular, fiecare dintre noi isi traieste viata asa cum vrea, fara ca mami sau altcineva sa se opuna.

–Miti, fiind cea mai mare, mai mandra si mai posesiva, ne pandeste pe fiecare dintre noi si, in clipa cand observa ca vreo pisica sau cainele pune stapanire pe un anumit loc din casa, ataca in forta, pe neasteptate, si alunga “intrusul”. Doarme macar o ora in locul nou descoperit, pentru a arata cine e sefa.

pisica neagra frumoasa

-Pufi, care a implinit zilele trecute un an de viata. Ne-am uitat aseara peste niste poze mai vechi. Ce diferenta este intre felul in care arata ca bebelusa si felul in care arata acum, cand ocupa o mare parte din pat… Ne bucuram vazand ca s-a acomodat si ea (in sfarsit!) cu Ultimata.

pisica rade

pisica grasa

-Ursula. Ea este intotdeauna activa, iubitoare, grijulie cu toate fiintele. Uneori reuseste sa ne distreze pe toti, de la mic la mare, asa cum s-a intamplat aseara. Iata ce povesteste mami: “Lesinam de ras! Am scos bomboana din gura pentru a manca o felie de pizza. Ursula s-a urcat pe birou si a calcat cu labuta pe bomboana. S-a scuturat si a coborat linistita de pe birou. In clipa urmatoare Ionut a intrebat uimit: ce a zburat prin casa? Bomboana mea mentolata statea cuminte pe cartea din care citesc in timpul liber.”

pisica sau suricata

-Ultimata. Ea continua sa fie speriata de bombe in cea mai mare parte a timpului. Nu pricepe ca picioarele care trec pe langa noi sunt tot parte din stapanii care ne iubesc si ne hranesc. Profita de culcusul pe care i l-a facut Ursula in sifonier si doarme pe haine, la caldurica. De cateva zile mananca doar bobite bune, ca si noi.

pisici care dorm

In rest suntem bine. Ne distram alergand impreuna cu Bruno dupa luminita rosie a laserului. Nu foarte mult, dar asta numai pentru ca stapanii nostri ascund luminita atunci cand cainele se avanta disperat, fara sa mai tina cont de faptul ca suntem si noi pe aici. Poate vreti sa vedeti cat a crescut Bruno…

caine la 8 luni

Advertisements

Posted on September 14, 2015, in Noi. Pisicile. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: