Vacanta la Londra?

Poate va intrebati din ce motiv pe acest blog se scrie rar in ultimul timp, mai ales ca tot mai multa lumea parea sa fie interesata de noi, tot mai multi citeau despre aventurile pisicilor si cautau diverse informatii legate de comportamentul sau problemele micilor feline. Ei bine, astazi am prins calculatorul deschis si ne-am decis sa ne plangem in public de felul in care suntem tratate. Nu, sa nu va ganditi ca mami nu ne pune in castronele apa proaspata sau mancare, ca nu ne cumpara jucarii si carnita gustoasa. Supararea noastra e legata de tot mai desele ei plecari, de faptul ca ramanem singure si nu ne mangaie nimeni cate o zi intreaga. Astazi am vazut cand tasta pe internet cuvantul Aerolines si ne-am cam speriat. Nu cumva are de gand sa plece prin strainatate intr-o vacanta si sa ne lase acasa cu Bruno, cainele asta fara astampar? Sau vrea sa ne faca o surpriza si sa ne ia in calatorie cu ea, sa ne arate cum traiesc in alte parti ale lumii pisicile?

Ciulim bine urechile si auzim ca un var al Vienelei a planuit deja o vacanta la Londra si ca ea a inceput sa viseze la ziua cand isi va cumpara bilete de avion din Bucuresti catre Londra pentru a merge macar cateva zile la prietenii ei, pentru a vizita diverse obiective turistice de interes, pentru a face mii de fotografii si mai ales pentru a gasi locuri pe care cei mai multi turisti le trec cu vederea, locuri carora nimeni nu le acorda o prea mare importanta. Noi, pisicile, o cunoastem bine pe stapana si stim ca ii place sa viziteze locuri incarcate de povesti sau, in cazul in care nu poate afla acele povesti, locuri care sa o inspire sa inventeze povesti pe care mai tarziu sa le ofere pe blog cititorilor sai.

Privim cu mirare si cu un strop de teama cum circula pe site-ul aerolines, cum studiaza ofertele speciale, cum se intereseaza de cazare si de o masina buna de inchiriat. Nu cumva crede ca nu intelegem ce face? Nu cumva are de gand sa ne lase singure in casa cateva zile pentru a pleca in vacanta la Londra, mai ales ca biletele de avion sunt atat de ieftine pe aerolines, iar paginile despre cazare sunt extrem de bine documentate? Voi ce credeti?

londra_mare4

rent

Advertisements

Posted on September 21, 2015, in Noi. Pisicile. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: