Vrei pisici in casa? Pune plasa la geam!

Vrei pisici in casa? Pune plasa la geam! Probabil vor pandi si vor profita de primul moment de neatentie pentru a iesi pe usa. Nu ar fi un lucru chiar rau, daca ar reveni tefere, asa cum a facut pisica neagra care se pierduse. Dar mai bine nu te baza pe asta. In vizuina Ursulei toti au invatat sa verifice intrarile si iesirile, pentru a nu repeta neplacuta experienta avuta cu Miti. Aveam deja plase la geam. Puse cu doar cateva zile (saptamani) inainte, cand canicula ne doborase pe toti si mami jurase ca nu mai intra in bucatarie pana nu are plase pentru geam, sa poata aerisi. Ce fel de plase au pus la geamuri pentru ca pisicile sa nu iasa din casa?

Doreau ceva ieftin si care sa poata fi montat usor. Au ales sa cumpere trei foi din plasa care nu se destrama (28 lei foaia de 1m/2m), pentru cele trei geamuri si niste suruburi autofiletante (cel putin asa cred ca se numesc). Plasa a fost usor de taiat cu ajutorul unei foarfeci obisnuite, de marime medie. Suruburile au intrat usor in termopan (traiasca bormasina!). Geamurile au fost deshise larg si, pentru prima data dupa mult timp, aerul a intrat in casa, racorind oameni, pisici si caine. Abia in zilele urmatoare si-au dat seama de greseala. Nici macar la o fereastra nu mai pot umbla pentru a profita de faptul ca locuiesc la parter. De acum inainte tati trebuie sa intre in casa cu painea, tigarile sau ce mai dadea el repede pe geam. 😀

plasa geam pisici

plasa la geam pentru pisici

plasa pentru pisici la geam

Posted on October 6, 2015, in În vizuina Ursulei and tagged , . Bookmark the permalink. 8 Comments.

 1. Salutare,

  De uite ai achizitionat plasa?

  Merci

  Like

 2. Producem plase de protectie pentru pisici.
  Mai multe detalii gastiti la:
  http://pisicilaferestre.blogspot.ro/

  Like

 3. Buna, caut o solutie de protectie pisici pentru usa mare din termopan. Daca ma puteti ajuta practic (contra cost) as aprecia sau macar cu o idee :). Multumesc anticipat.

  Like

 1. Pingback: Plasa de protecție pentru pisici | Vieneland

 2. Pingback: Plasa de protecție pentru pisici - Vieneland

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: