Cum se adoarme o pisica?

Sa le fim de folos cititorilor care ajung pe acest blog de pisici. Cum se adoarme o pisica? intreaba cineva. In ciuda faptului ca omul are tendinta de a trata pisica de parca ar fi pui de om, trebuie sa va spun ca animalele in general, si pisica in acest caz, adorm singure cand li se face somn, fara sa fie leganate pe picioare, fara sa li se citeasca povesti, fara sa fie speriate cu bau-bau, fara sa primeasca biberon sau jucarii. Desigur, un spatiu calduros si ferit le indeamna imediat la somn, asa ca puteti pune din loc in loc blanite moi, culcusuri care sa le lase impresia ca sunt la adapost de pericole sau puteti chiar sa le permiteti sa doarma pe decodor, modem, laptop, monitor, calorifer…

Trebuie sa stiti ca un pui de pisica poate dormi si 20 de ore pe zi, iar o pisica adulta intre 12-18 ore pe zi. Cum se adoarme o pisica? Oferindu-i mancare pe saturate, caldura suficienta, liniste si senzatia de siguranta. Va adormi singurica si te va iubi din toata inimioare ei.

pisici dormind impreuna

pufi pisica doarme in cutie

Posted on October 20, 2015, in Uncategorized. Bookmark the permalink. 4 Comments.

 1. Aiurea, întru adormire pisica trebuie dotată cu suzetă eventual cu aromă de pește, păturică, cd cu cântecele balenelor sau pădurea amoazoniană.
  Evident nimic din cele de mai sus nu poate fi la fel de ofertant ca tastatura sau laptopul la care umanul are treabă, ideea că tu ai de scris adoarme pisica instant fix pe taste.

  Like

  • Ha, ha, fix asa! Pisica iti adoarme pe picioare tocmai cand voiai sa te ridici pentru a merge la baie, pe umar cand te gadila parul cazut in ochi, pe tastatura cand vrei sa salvezi un document important… :)))

   Like

 1. Pingback: Pisica mea frige. De ce? | Blog de pisici

 2. Pingback: Cum sa adormi un pui de pisica neagra? | Blog de pisici

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: