Asternuturi pentru pisici

Avem cea mai buna mamica din lume, sa stiti. Se ocupa indeaproape de fericirea noastra, oferindu-ne tot ce poate. Printre altele, cate o petrecere in fiecare seara. Cum am putea adormi (noi, pisicile), daca nu ne-am zbengui putin inainte, daca nu ne-am alerga si nu ne-am preface ca vanam? Mami are grija sa putem face toate astea seara de seara. Nici nu va puteti imagina ce distractie este pe noi din momentul in care ne anunta ca “vrea sa faca patul”. Stim deja ce urmeaza. In primul rand scoate niste lenjerii de pat 3d si le flutura putin prin fata noastra, sa ne arate ce urmeaza. Prinde cearsaful de pat proaspat spalat, il ridica in aer, ii lasa sa se aseze singur pe pat, asa cum se asaza pe pamant o frunza, spre odihna, dupa ce a fost plimbata de vant. Noi profitam de ocazie pentru a ne strecura sub aceasta lenjerie de pat.

Ne simtim de parca am fi ascunse prin iarba deasa a spatiilor deschise, ne alergam una pe cealalta de parca tocmai am fi descoperit ca in iarba se ascund niscaiva soricei, ne bucuram de fiecare clipa petrecuta sub cearsaf. Dupa un timp care noua ni se pare intotdeauna prea scurt, mami ne striga iar. Noi ne prefacem ca nu auzim. Isi plimba mainile peste lenjeria de pat, asa cum afara ar plimba mana peste firele de iarba, culcandu-le la pamant. Vazand ca ne ferim si continuam sa stam ascunse, mami pune deasupra noastra o pilota invelita intr-un alt cearsaf. Abia atunci iesim din ascunzatoare, dar numai pentru a ne muta joaca sub paturica. Mami ne tot spune ca petrecerea s-a terminat, dar cine sa o auda?

Poate s-a terminat petrecerea ei, nu si a noastra. O vedem cum incearca sa isi gaseasca un locsor in pat, in asa fel incat sa nu ne deranjeze. Aproape ca ar putea participa la concursuri de contorsionism, la cat se chinuie. Dupa ce isi gaseste micul ei loc, sarim toate pe ea si ne culcusim la cadura, in brate care stiu doar sa mangaie cu blandete.

Dragi pisici, daca si voi va doriti asemenea asternuturi pentru petreceri, mergeti iute la stapanii vostri si cereti lenjerii de pat 3d de la homeX. Se vand la promotie de 1 + 1, au diverse lichidari de stocuri si numai produse de calitate superioara.

lenjerie-de-pat-copii-tiger-t0032

lenjerie-de-pat-tineret-leopard-l0042

Posted on October 31, 2015, in Noi. Pisicile. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: