Aparate auditive

Stiati ca unele pisici au darul de a-si ondula vocea in asa fel incat sa poata lasa omului impresia ca exista o comunicare absolut reala intre doua specii diferite? In casa noastra sunt patru pisici, dar numai una este capabila de asa ceva. E vorba despre Miti, un dracusor de pisica pe care mami o iubeste din toata inima si pe care chiar are impresia ca o intelege cand ii vorbeste. E drept, ceilalti umani ai casei nu reusesc sa priceapa tot ce miauna neagra asta subtirica, asa ca mami le-a propus sa le cumpere un aparat auditiv care sa amplifice sunetele si care sa ii ajute sa inteleaga ce vrea pisica sa spuna cand miauna ragusit, cand miorlaie prelung sau doar scurt si puternic. 

Noi, pisicile, nu suntem convinse ca niste aparate auditive ar putea fi capabile sa transmita omului gandurile ce ni se ascund intre urechile ascutite. Nu suntem convinse ca limbajul nostru poate fi usor descrifat doar atasand la urechia umana un aparat auditiv. Probabil aceste aparate ce se gasesc de vanzare pe site-ul Comenzi.ro sunt de folos doar cand vine vorba despre zgomotele obisnuite, despre limbajul uman, despre muzica. Tot ceea ce miorlaim noi are o multime de intelesuri si prea putini oameni au capacitatea de a le descifra. Probabil viata noastra ar fi mult mai buna daca s-ar inventa niste aparate auditive care sa va spuna voua tot ce ne doare, tot ce dorim si tot ce visam sa primim de la umani. Dar deocamdata nu e posibil, nu-i asa?

Macar daca voi, oamenii, ati reusi sa va intelegeti intre voi, sa puteti auzi vocile care sustin ca si animalele au dreptul la viata, ca locul pisicutelor nu este pe strazi, printre masinile care circula cu viteza si printre cainii care vor sa ne rupa in bucati. 😦 Pentru toate celelalte exista comenzi.ro.

COMENZI.RO este unul dintre cele mai vechi site-uri de comert electronic din Romania.
​Lansat pe 2 Aprilie 2003, COMENZI.RO s-a impus rapid prin seriozitate, rapiditate, produse deosebite si preturi bune, ajungand in anul 2004 printre liderii comertului electronic romanesc. Intre timp mediul online a evoluat, aparand sute de magazine virtuale, unele serioase, altele mai putin serioase, ba chiar si unele neserioase.”

aparat_auditiv_kf909_1-250x250_0

Posted on December 29, 2015, in Cu Miţi la taifas. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: