Luna cadourilor

Noi, pisicile, am auzit ca decembrie e supranumit luna cadourilor. Pana de curand nu ne-am dat seama din ce motiv. Apoi a venit ziua de Craciun si totul s-a schimbat. In casa noastra nu a existat brad impodobit, dar mesele au fost imbelsugate, iar cadourile au venit in valuri, unul dupa celalalt, aducand un aer de veselie atat printre oameni, cat si printre pisici. Mami a primit cadou niste rochii de seara extraordinare, iar noi am gasit o multime de jucarii si de culcusuri in care sa ne ascundem. Dar sa incepem cu povestea despre rochii de zi si rochii de seara. 

Cand s-a intors tati acasa, totul s-a schimbat in bine. Mami a devenit iar vesela, casa parca s-a luminat, iar noi am inceput sa primim o multime de cadouri. Meritam, ca doar suntem cele mai frumoase si mai cuminti pisicute, nu? Intr-o dimineata a batut la usa un nene caruia toata lumea ii spunea “curierul” si de care toti spuneau ca a livrat profusele in cele mai bune conditii. A adus un pachet plin de rochii de zi si unul cu rochii de seara. Toate aratau exact ca in pozele pe care mami ni le-a aratat pe site-ul Helen Boutique. Aceeasi croiala eleganta, acelasi material moale, de calitate, aceleasi culori simpatice. Am inteles ca au profitat de reducerile de cel putin 50 % din luna aceasta. Ce norocosi!

Mami a facut parada modei prin casa, insotita de muzica ce rasuna din boxe. Colinde, colinde, ca asta se asculta in luna cadourilor, nu? In vreme ce nenea Hrusca ne incanta urechile, prin fata ochilor ne-au trecut o multime de rochii frumoase si zambetul pe care mami il afisa bucuroasa. Apoi a venit si randul nostru sa zambim si sa alergam nebune prin casa. Tati ne-a cumparat mingiute, soricei imbracati in blanite albe, gri sau negre, dar si cateva culcusuri moi, facute dintr-un material ciudat, despre care va vom povesti pe larg intr-un articol viitor.

Voi ce ati primit in luna cadourilor? Ati profitat de reducerile de cel putin 50 % existente pe site-ul Helen Boutique? Daca nu, sa stiti ca inca mai aveti timp sa o faceti…

10172687_371796256341460_143984185941209825_n-1500x2244

IMG_7379-150x150

Posted on December 29, 2015, in Noi. Pisicile. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: