Corpuri de iluminat

Nu stim daca ati aflat, dar in casa noastra se pregatesc mari schimbari. In vreme ce pe la alte case toata lumea sterge ultimele fire de praf, ai nostri lucreaza de zor la spart faianta si portiuni din pereti pentru a renova. Acum, in pragul schimbarii anilor! E praf de nu ne putem vedea om cu pisica, litierele ni se plimba dintr-un loc in altul, iar cainele are grija sa completeze tabloul purtand molozul pe labe din baie in sufragerie. E adevarat, ni s-a promis ca atunci cand totul va fi gata, nu vom mai recunoaste casa. Au fost cumparate lampi noi (le puteti vedea la http://magicled.ro/benzi-led/alimentatoare-led), am primit si noi culcusuri calduroase, iar baia este alba si luminoasa de la noile corpuri de iluminat.

Va fi si mai alba cand vor termina de dat cu vopsea lavabila, sustin oamenii. Noi, pisicile, suntem mai interesate de banda cu leduri despre care vorbeau intr-o zi. Inca nu ne-am lamurit ce inseamna banda led, dar facem diverse cercetari. Stim doar ca Magic Led este cel mai cautat magazin ce comercializeaza corpuri de iluminat, ca ai nostri stau foarte mult pe site-ul respectiv, incercand sa aleaga nu stim ce banda cu leduri. Cica in casa noastra va fi, de revelion, o feerie de lumini. Stiti voi cumva ce inseamna feerie? Miti, cea mai indrazneata pisica a casei, chiar a intrebat ieri daca schimbarile care se pregatesc ne vor aduce si noi bucurii, nu doar umanilor.

Stiti ce a raspuns mami? Un mare da! Daca vor folosi banda led si toate celelalte minuni de care va spuneam, casa va fi mai frumoasa, ei vor face economie la bani, iar in acest fel ne vor putea oferi mai multe jucarii si mai multi pestisori gustosi.

“Magic LED va ofera o gama extinsa de produse de iluminat pentru toate tipurile de incaperi de interior sau de exterior;  apartamente, gradinite, hoteluri, restaurante, spatii de birouri, magazine, depozite, iluminat stradal etc.

 Va stam la dispozitie cu un sortiment variat de modele de corpuri de iluminat: spoturi cu LED, becuri cu LED, lampi cu LED, tuburi LED, panouri LED, reflectoare, aplice LED si benzi LED.
Banda LED Magic LED este folosita ca un element destinat iluminatului direct sau indirect si poate pune in evidenta locurile din locuinta dumneavoastra atat din interior, cat si din exterior, care necesita o iluminare discreta, cum ar fi elementele de mobilier, tavanele, terasele etc.
Magazinul nostru comercializeaza o serie intreaga de modele de banda LED la preturi ieftine. Preturile produselor sunt accesibile tuturor celor care au nevoie de solutii rapide de montaj cu benzi LED ieftine.  Toate benzile se vand la role de 5 m, au grade de protectie la praf si apa diferite, culori ale luminii variate (alb, RGB, rosu, verde, albastru). Pentru a pune in functiune o banda led veti avea nevoie si de alimentatoare (drivere) cu puteri diferite, functie de banda aleasa, alimentatoare care pot fi si variabile. Lumina obtinuta de benzi cu leduri Magic LED poate fi controlata de la distanta prin telecomanda.
Produsele nu contin mercur sau gaze otravitoare, nu se incalzesc si nu necesita intretinere pe timpul duratei de functionare. De asemenea, nu sunt daunatoare mediului inconjurator si au o durata de viata de peste 30.000 ore.. Nu ocupa mult spatiu, iar instalarea propriu-zisa se poate face usor.
Benzile LED Magic LED  sunt produse prietenoase cu mediul si sunt dezvoltate in cooperare cu specialisti in domeniul conservarii energiei.”

Posted on December 30, 2015, in Uncategorized. Bookmark the permalink. 2 Comments.

  1. Va merita tot deranjul din casa atunci cand veti vedea rezultatul final. Un an nou fericit tuturor si sper ca veti avea parte de feeria de lumini in noaptea dintre ani!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: