De ce ne vedeti neclar

Internetul a fost cucerit de pisici, dupa cum toata lumea stie deja. O mica parte din acest univers inchis este a noastra, a celor patru zapacite din casa Vienelei. Din cand in cand, in momentele cand nu scrie, nu face curat, nu gateste, nu plimba cainele si nu se joaca alaturi de noi, mami isi aminteste sa ne faca poze, ca nu cumva fanii nostri sa ne uite si sa isi indrepte atentia catre alte pisici, mai vizibile in online. Ea, draguta, incearca din rasputeri sa scoata poze cat mai artistice, dar nu o ajuta nici aparatul, nici “talentul” de fotograf, asa ca iubitorii de pisici trebuie sa se multumeasca numai cu ceea ce le poate oferi mami. Degeaba au calculatoare performante, monitoare uriase, placi video care costa cate o mica avere, laptopuri i7 de calitate, daca nu avem fotografii bune sa le aratam. 

Degeaba face mami fotografie dupa fotografie in vreme ce noi ne ocupam de vesnicele giumbuslucuri, daca aparatul de fotografiat doarme pe el. V-am spus oare ca pana se incarca, pana cand apasa mami butonul, pana se declanseaza blitzul si pana se face poza noi am terminat de mult cu joaca si ne-am bagat la somn? Din acest motiv mai in toate pozele aparem cu ochii inchisi, cu labutele intinse, cu paturile mototolite sub trupurile noastre de feline suple (si nu prea, unele dintre noi). Asadar, daca sunteti fani ai nostri, daca cititi acest articol sau altele de pe acest blog, mai vechi, daca sunteti mandri posesori de laptpuri i7 de calitate, nu incercati sa schimbati rezolutia, nu dati vina pe jucaria voastra, caci nu ea e de vina pentru proasta calitate a pozelor cu pisici. Mami, doar mai si aparatul ei de fotografiat sunt de vina, sa stiti.

Daca nu aveti inca un laptop i7 (toate sunt de calitate, din cate ne spune specialistul casei), poate ca a sosit momentul sa va cumparati, chiar daca pe noi tot neclare ne veti vedea. Dar nu e chiar un lucru rau, nu? Un strop de mister trebuie sa ramana intotdeauna intre vedete si fanii lor infocati. Aruncati-va un ochi pe site-ul diabloscomputer.ro, poate va face cu ochiul ceva de pe acolo:

“Firma nostra este acreditata “Microsoft Registered Refurbisher”. Acest program Microsoft permite unor firmeimportator calculatoare cu licenta win7 OEM (calculatoare second handcare au mai fost licentiate in trecut si au deja un stick xp pro/windows 7 aplicat ) sa fie relicentiate la un pret multmai mic decit in cazul calculatoarelor licentiate pentru prima data. Pentrucalculatoare sh cumparate de la noi o licenta windows 7 home costa doar 89 RON , windows 7 pro costa 159 ron.”

Sa nu cumva sa ratati aceste workstation second hand, caci s-ar putea sa va fie de folos, mai ales ca au niste preturi foarte bune. n second hand

Posted on February 8, 2016, in Uncategorized. Bookmark the permalink. 2 Comments.

  1. Frumos ne amețești. Pisicile și cu tine. Ideea e că mereu merg pe linkurile date in articole și mereu descopăr chestii interesante. Bravo vouă.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: