Apartamente noi in Iasi

Pentru noi, pisicile, lucrurile sunt foarte clare: traim pe strazi, ascunse in subsolurile blocurilor si la rotile masinilor sau traim in case de om, daca suntem primite si iubite. La voi, oamenii, lucrurile sunt mult mai nuantate si mai greu de priceput pentru speciile care traiesc alaturi. Unii tin neaparat sa cumpere apartamente noi iasi, caci au aflat cat de rezistente sunt (constructiile sunt nou-noute), cat de bine arata finisajele interioare si exterioare, cat de multe amenajari le-au fost facute (da, exista apartamente noi iasi care sunt gata mobilate cu piese de mobilier de bun gust, au faianta si gresie in culori pastelate, au pana si centrala termica si calorifere, lucru care face ca viitorii proprietari sa nu isi mai bata capul cu astfel de amanunte plictisitoare). 

Noi, pisicile, nu am fost pe acolo, dar am vazut pe site-ul casanouaiasi.ro o galerie foto impresionanta si mult am visat ca fiecare dintre aceste apartamente noi iasi va avea cate o pisicuta care sa priveasca pe geam din zonele Bucium, Canta sau Nicolina, in loc sa stea in vreun cartier marginas, unde saracia, lipsurile si mizeria le fac pe bietele pisicute sa se ascunda in subsolurile blocurilor. Da, sunt o multime de apartamente noi in Iasi. Ferice de cei care vor pricepe faptul ca nu e convenabil sa plateasca o viata intreaga chirie, ca e mai ieftin si mai simplu sa isi cumpere un apartament nou in rate si sa traiasca fericiti pana la adanci batraneti.

“Complexul rezidential CASĂ NOUĂ aduna in acelasi loc toate calitatile unui spatiu european: armonie, spatiu, zone verzi si acces la zonele centrale ale orasului in imediata vecintate.Constrcutiile noastre vor garanta o investitie de mare valoare de piata, prestigiu si sigura in timp.Imobilele Casa Noua 1, Casa Noua 2 si Casa Noua 3 se intind pe o suprafata de 1100 -1950 mp si au in total  cate 24, 25 si 26 de unitati dispuse pe  cate 4 sau 5 nivele cu terase retrase. Securitatea rezidentilor este  asigurata de un sistem de acces electronic sau de interfonul cladirii.  Apartamentele noi CASĂ NOUĂ  au  cate 5 sau  6 apartamente pe etaj, iar fiecare apartament este partitionat inteligent, cu spatii generoase inundate de lumina naturala si cu vedere panoramica.CASĂ NOUĂ  ofera la vanzare apartamente cu 1, 2, 3 camere, atat cu plata cash cat si prin programul prima casa sau orice alt tip de credit. Deoarece sunt apartamente noi  finalizate „la gri”  sau in curs de finalizare, viitorul proprietar are posibilitatea de a  opta pentru detalii de finisaj.”

apartament iasi

Posted on March 21, 2016, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: