Chirurgie estetica

Cand vine vorba despre chirurgie estetica, oamenii se gandesc in general la marirea sanilor, la implanturi mamare, la liposuctie, la chestii de acest gen. Noi, pisicile, stim ca inseamna mai mult de atat, ca doar nu degeaba ne petrecem atatea ore din viata pe televizor si pe decodor. Voi puteti afla mai multe despre chirurgia estetica intrand aici sau puteti asculta o poveste de groaza in mieunatul nostru blogosferic. Se facea ca ieri, in vreme ce motaiam pe televizor, o irlandeza povestea cum si-a recapatat increderea in sine si pofta de viata dupa ce a apelat la un chirurg pentru cateva operatii estetice. Nu am inteles prea bine ce soi de boala ii macina sanatatea, dar am vazut ca avea un corp normal si un chip cat pumnul unui copil.

De marirea sanilor chiar nu avea nevoie, ca parea sa aiba deja implanturi mamare, la cat era de dotata, insa la mutra era ingrozitoare (si nu exageram cand spunem asta). Pentru a o face sa semene a om, o echipa de chirurgi a lucrat in vreo trei etape la reconstructia fetei. Avea oasele atat de fragile, ca se crapau sub mainile doctorilor. Dupa ore epuizante au reusit sa ii sparga maxilarul si sa il repuna in pozitia corecta, i-au alipit mici bucatele de os in pometi pentru a da chipului o forma cat mai rotunda, i-au saltat pielea ochilor pentru a le da aspectul acela viu si vesel, i-au umplut cu grasime (nu ne intrebati ce soi de grasime) portiunile de chip unde se vedeau oasele si au mai facut si altele, de care nu ne amintim acum.

Da, concluzia la care vrem sa ajugem este ca nu intotdeauna chirurgia estetica este doar poarta catre frumusetea ideala. Uneori, oamenii au nevoie de ea pentru a putea iesi in lume fara ca toti ceilalti sa se holbeze ca la o aratare din alta lume.

“• Zetta înseamnă o echipă medicală excepţională, cu peste 100 de ani de experienţă, adunaţi în mii de ore de operaţii sofisticate, autori a numeroase lucrări de specialitate şi studii, contributori la congrese profesionale internaţionale, la curent cu cele mai noi practici, generatori ai unor noi soluţii medicale.
• Tehnologia de ultimă generaţie a clinicii este selectată special pentru a asigura lezarea minimă a ţesuturilor şi o recuperare mai rapidă a pacienţilor. Tot pentru cea mai bună experienţă posibilă, am ales soluţiile dedicate anesteziei, spaţiilor de recuperare, întregului mediu Zetta. Designul modern, minimalist, maximizează calitatea experienţei.
• Am încastrat în temelia clinicii jurământul lui Hipocrate. Il veţi vedea în clinică, la intrare şi îl veţi regăsi în comportamentul echipei medicale. Tradiţia profesională cuprinsă în jurământul lui Hipocrate pune pacientul în centrul întregii acţiuni medicale, alături de respectul faţă de maeştri şi căutarea continuă a soluţiilor optime, în beneficiul pacienţilor.”

clinica_zetta_chirurgie_plastica1

Posted on March 25, 2016, in Noi. Pisicile. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: