Lista cabinetelor stomatologice din Bucuresti

Are mami de la un timp obiceiul sa pregateasca articole cu tot felul de liste, de parca nu ar avea alta treaba. Asa e ea, se gandeste mereu la binele celorlalti. Si stiti, cei mai multi nici macar nu se opresc sa ii multumeasca atunci cand intra pe vreunul dintre blogurile sale pentru a gasi o lista cu proverbe despre pisici, o lista cu nume de caini (da, da, am aflat ca are de gand sa pregateasca si o lista cu nume de pisici, asa ca ramaneti pe receptie, va rugam), o lista de cumparaturi sau chiar lista cabinetelor stomatologice din bucuresti. Ei, nu-i asa ca sunteti la fel de surprinsi ca si noi? Nu, nu sunteti? Stiti ca oamenii vor intotdeauna sa aiba mai multe posibilitati din care sa aleaga? Noi, pisicile, nu am stiut pana acum, caci nu cunoastem decat un cabinet veterinar si numai acolo mergem cand avem probleme. 

Slava zeului pisicesc, pana acum nu a fost nevoie sa cautam un stomatolog, caci avem dintii albi, curati si sanatosi. Oamenii, in schimb, din cauza neglijentei, a neingrijirii atente, a felului dezordonat in care se hranesc, ajung mai mereu sa intrebe de lista cabinetelor stomatologice din bucuresti sau din alte parti ale tarii. Ba ii doare o masea, ba li se leagana un dinte, ba vor sa isi albeasca dantura, ba au nevoie de un implant dentar, ba o extractie, ba chiar de o proteza care sa inlocuiasca dantura pierduta. Unii dau vina pe ereditate, insa noua ne-a soptit un medic stomatolog ca nu este adevarat, ca ereditatea nu are nici o vina, ca numai omul, in neglijenta lui, isi distruge dantura amestecand cald si rece, nespalandu-se pe dinti dupa fiecare masa, facand tot felul de lucruri gresite, pe care pisicile nu le-ar face niciodata.

Noi avem colti puternici, cu care am putea sparge si oase, dar nu ne permitem sa ne batem joc de ei rupand lucruri tari sau chiar desfacand capacele sticlelor de bere, cum am vazut ca procedeaza unii oameni. Stiti cum a ramas tati fara un dinte? Era la serviciu, grabit sa imdeplineasca sarcina trasata de seful sau. S-a aplecat sa ridice o cutie de jos si, grabit fiind, nu a observat bara de fier care ii bloca drumul. Impactul a fost atat de puternic, incat tati a czut in fund, pe podea si a vazut stele verzi vreme de un minut. Cand s-a ridicat de acolo, un dinte se clatina, decis sa il paraseasca pentru neatentie. 🙂

Posted on March 31, 2016, in Noi. Pisicile. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: