aici am gasit

Top 7 lucruri inutile cumparate pentru bebelusi

Fericirea de a deveni mamica te poate duce intr-o cu totul alta panta: cea de a cumpara foarte multe lucruri, pe care mai apoi nu le mai folosesti. Va trebui sa fii foarte chibzuita, pentru a nu da banii in vant pe lucruri care vor sta mai apoi neutilizate.

Din intreaga lista pe care poate ti-ai conceput-o, sunt unele lucruri de care nu te poti lipsi: caruciorul, patutul, scaunul auto pentru copii, leaganul pentru bebe si lista ar putea continua. Spre exemplu, aici am gasit un site care are astfel de produse. Pe de alta parte, foarte multe lucruri din lista cumparaturilor pentru bebe pot fi eliminate. Care sunt acestea iti prezint in continuare.

  1. Incaltaminte

E total inutila! In primele luni de viata, cel mic nu merge. Daca vrei sa iesi cu bebe in oras sau sa mergi in vizita la rude, prieteni si cunostinte, poti apela la botosei sau orice altceva ii tine cald si nu la pantofi rigizi care pot sa il raneasca si pe care nu paseste oricum.

  1. Plapumioare si paturi pufoase

Dupa parerea specialistilor, se pare ca o astfel de alegere nu e tocmai indicata. Fiind foarte pufoase, inmagazineaza mai multa caldura si consecintele supraincalzirii bebelusului pot fi chiar grave. In primele luni de viata va trebui sa eviti sa ii cumperi astfel de lenjerii pufoase.

  1. Termometru de baie

Este util, dar pentru a verifica temperatura apei inainte de a-i face o baita bebelusului, te poti baza si pe cotul sau incheietura proprie. Daca apa se simte calduta si nu fierbinte, e in siguranta sa il speli pe cel mic. Un astfel de termometru nu e scump, dar ajunge sa fie nefolosit de cele mai multe ori.

  1. Haine care se imbraca pe cap

Daca esti mamica pentru prima data, poate ca nu iti va spune asta nimeni. E foarte dificil, chiar imposibil sa reusesti sa imbraci un bebelus cu haine care se trag peste cap. De preferat este sa alegi din cele care se incheie lateral sau frontal.

  1. Animale de plus si alte jucarii

Nu spun aici sa nu ii cumperi deloc astfel de lucruri, ci doar ca poti sa mai astepti pana la cateva luni. Chiar daca cel mic este atras de o anumita jucarie de plus, o face doar din curiozitate. Abia mai tarziu va invata sa se joace si ii vei putea cumpara toate jucariile dragute, colorate si moi pe care le intalnesti.

  1. Detergenti speciali pentru hainele bebelusului

Intr-adevar trebuie sa ai grija ca detergentul pe care il folosesti pentru spalat sa fie unul non-toxic si hipoalergenic, dar asta nu inseamna ca trebuie sa cumperi in mod obligatoriu un detergent special, doar pentru hainele celui mic.

  1. Premergator

Lasa-ti copilul sa se dezvolte in propriul sau ritm. Studiile arata ca acei copii care au folosit un premergator invata mai greu sa mearga de unii singuri. Poate fi util daca esti o mamica ocupata, insa copilul va invata sa mearga mai greu.

Sunt foarte multe lucruri pe lista de cumparaturi pe care o concepi initial pentru cel mic. Cu toate acestea, trebuie sa fii si cu capul pe umeri, pentru ca unele lucruri chiar nu te ajuta, nu te vei folosi niciodata de ele. Acestea au fost doar 7 lucruri inutile, lista o puteti continua voi, in sectiunea de comentarii.

jumper-bright-starts-prietenii-jucausi-wwwwwproduct-manufacturerwwwww-zzzzz-68

Posted on April 3, 2016, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: