Vacanta Bulgaria

Auzise mami ca undeva, pe o insula din Japonia, ar exista o multime de pisici. O auzeam des spunand ca i-ar placea sa traiasca acolo sau macar sa ajunga intr-o mica vacanta, sa le vada pe toate, sa le fotografieze, sa se bucure de ele. Totusi, cand a fost sa aleaga, a optat pentru litoralul romanesc. Nici macar o Vacanta Bulgaria nu si-a oferit. Oare pentru ca pe acolo nu exista pisici? Sau pentru ca nu stie cat de reusita poate fi o vacanta Bulgaria, cat de mult nisip cald e pe acolo, cat de primitori sunt hotelierii si cat de buna este servirea? Ne-a spus noua o vecina ca un sejur Bulgaria poate fi la fel de placut pe cat este o calatorie pana in tara soarelui-rasare, la insula cu pisici. Dar, oricum ar fi, mami pleaca intotdeauna fara noi. Uita ca are in casa patru pisici si alege sa mearga prin alte locuri dupa cai verzi pe pereti. 

Pe ascuns, noi ne jucam un joc haios. Fiecare pisica a casei pune labuta pe harta agatata in perete. Asa se alege destinatia de vacanta, sa stiti. Ursula, de exemplu, pentru ca este micuta de inaltime si are labele scurte, ajunge intotdeauna sa aleaga sejur Bulgaria, ca e mai aproape. Miti, fiind mai mare, a ajuns intr-o zi pana pe o plaja din Italia, unde chipurile ar exista tot asa, o multime de pisici pe care turistii le indragesc si le hranesc. Ne place sa ne imaginam cum ar fi daca si pisicile ar putea calatori independent de oameni, daca ar putea beneficia de bilete ieftine, daca ar avea totul all inclusive in hoteluri, daca ar putea vizita obiective turistice, daca ar putea ajunge pana in Bulgaria la fel de repede pe cat ajung intr-un copac cand le sperie un caine sau o masina.

Nu stim daca vom calatori vreodata dincolo de imaginatie, dar voua va vindem un pont. Cand vreti o vacanta Bulgaria, apelati la TUI TravelCenter. “TUI TravelCenter vine cu o noua directie si propune sa facem impreuna un pas mare dinspre “Vacanta pentru toti” inspre promisiunea individuala a unei “Vacante pentru tine“!
Produsele noastre variate servesc drept proba pentru aceasta promisiune de brand! Desi nu mai are nevoie de nicio prezentare, iata cateva date care atesta dimensiunile sale: TUI opereaza in 180 de tari, are aproximativ 30 de milioane de clienti anual si peste 71.000 angajati.
La nivel mondial compania are trei departamente principale: TUI Travel, TUI Hotels and Resorts si Cruises. Cifra de afaceri a Grupului TUI se ridica la peste 19 miliarde de euro.”

vacanta bulgaria

Advertisements

Posted on June 14, 2016, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: