Traducere si apostila

Stiati ca pisicile se inteleg intre ele oriunde s-ar intalni in lume, fara sa aiba nevoie de traducere si apostila, fara acte doveditoare, fara tot cortegiul de hartii de care oamenii trebuie sa tina seama atunci cand au nevoie de o traducere autorizata? Pisicile dispun de un vocabular destul de limitat, insa unvata de mici sa citeasca limbajul trupului. Spre deosebire de ele, omul are nevoie de autoritatea altora pentru a-si  dovedi in alte parti ale lumii spusele. Aici intervin cei care au facut din asta o meserie si care o practica urmand sloganul “Fiecare cuvant contează”, traducatorii de la Academia de Traduceri. Asadar, pentru orice traducere sau pentru Apostila Academia de traduceri este locul unde va puteti rezolva rapid si cu succes problemele. 

Dupa cum probabil stiu cei mai multi dintre voi, o traducere autorizata este traducerea care poarta stampila si semnatura traducatorului autorizat (de catre Ministerul Justitiei) care a realizat traducerea. Exista si traducatori care nu detin autorizatie. Ei pot face traduceri, insa autorizarea lor va fi efectuata tot de catre un traducator autorizat care isi va pune semnatura la incheierea documentului si va certifica faptul ca traducerea este exacta. Pentru ei care nu stiu, subliniez aici faptul ca numai traducerile autorizate pot ajunge pe biroul notarului pentru a putea fi legalizate, devenind in acest fel traduceri legalizate.

“Când vorbim de traduceri autorizate trebuie să le diferențiem de traducerile legalizate, traducerile simple și traducerile online. Traducerea legalizata este acea traducere care are pe ultima pagina încheierea de legalizare a unui notar public. Încheierea de legalizare a notarului certifica faptul că semnătura traducătorului este autentică și că traducătorul deține o autorizație emisă de Ministerul Justiției. Se pot legaliza doar traduceri autorizate făcute de un traducător autorizat. Pentru a putea legaliza o traducere este nevoie de prezentarea în faţa notarului a documentelor în original.”

Academia de Traduceri ofera atat traduceri autorizate, cat si traduceri legalizate si apostile. Raportul calitate pret este unul excelent, iar tarifele se stabilesc in functie de mai multe criterii. E si normal sa fie asa, cred eu. Una este sa ai nevoie de o traducere autorizata, si alta este sa vrei o apostila. Oferind inclusiv servicii apostilare, Academia de Traduceri vine in intampinarea celor interesati si le pune la dispozitie o echipa de profesionisti, tehnologie avansata si management de calitate ISO. Pentru orice problema legata de apostile sau servicii apostilare apelati cu incredere la Academia de Traduceri.

apostila

Posted on July 11, 2016, in Noi. Pisicile. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: