Deschidere punct de lucru

Noi, pisicile, am vrea sa ne deschidem o firma. Prea mult timp am lenevit la pervazul geamului, privind cum altii se agitau pentru a gasi bobite bune, apa proaspata si culcusuri moi. Nu ne lipseau si inca le avem oricand dorim. Am vrea totusi ceva in plus: putere, faima, recunoastere. Ne pricepem la scarmanat lana din capanele si fotolii, la curatat mesele de tot ceea ce pare a fi in plus, la tatuat pielea umana cu ghearele, la facut cozonacei, la redecorat interiorul caselor, la deparazitare si deratizare, la dresat caini aparent agresivi si la multe, multe altele. Inca nu stim exact ce acte ne trebuie, nu intelegem bine ce inseamna deschidere punct de lucru, dar ne straduim sa invatam, caci ne dorim o afacere de succes, iar succesul nu vine fara munca asidua si fara sprijin de la cei priceputi. 

Am intrebat-o pe mami ce inseamna punct de lucru societate comerciala si, dupa ce ne-a privit mirata cateva clipe, ne-a spus ca va fi locul unde ne vom desfasura activitatea. Noi, precaute ca mai toate pisicile, avem de gand sa incepem din propria casa si sa ne dezvoltam ulterior afacerea. Cand actele vor fi gata si noi vom fi sigure ca avem totul pregatit si ca suntem in forma maxima, ne vom ocupa de respectiva deschidere punct de lucru si, mai mult, vom cere consultanta contabila Chronax pentru a fi sigure ca nu ne pacalim, ca nu suntem pacalite si ca respectam legile acestei tari. Detinem deja un punct de lucru societate comerciala si ne desfasuram activitatea fara sa primim vreun ban deocamdata. Vrem sa schimbam aceasta stare cat mai curand.

Va sfatuim si pe voi sa faceti acelasi lucru. Nu mai lucrati gratis! Nu mai dezvaluiti nimanui talentele daca nu sunteti recompensati! Nu va mai bazati doar pe instincte, ci apelati la specialisti atunci cand aveti nevoie!

f1-e1373016845275

“Un concept inovator, Chronax a fost creat de un businessman de succes pentru a raspunde nevoii antreprenorilor romani de servicii integrate de tipul “one stop shop” pentru afacerea lor:

● Consultanta si Asistenta Juridica
● Audit si Expertiza Contabila
● Contabilitate si Fiscalitate
● Salarizare, Management si Resurse Umane
● Consultanta Antreprenoriala

Chronax promoveaza egalitatea de sanse in business si isi propune sa va ofere consultanta de specialitate fie ca sunteti un tanar antreprenor care crede in ideea sa dar nu stie cum sa o dezvolte si cu ce resurse, fie ca aveti deja o afacere si vreti sa-i aduceti valoare adaugata sau daca sunteti un investitor strain ce cauta parteneri de incredere care sa-i prezinte cele mai bune solutii pentru peisajul de business romanesc. La Chronax veti fi intampinat de o echipa de specialisti pregatiti sa se ocupe temeinic de fiecare segment al afacerii dvs.”

Posted on July 25, 2016, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: