Linoleum si covor pvc

In copilarie, mami avea in casa linoleum. Noi nu l-am prins, ca nu existam pe atunci, dar stim de la ea ca se putea spala si ingriji foarte usor, ca nici macar gresia din zilele noastre nu se curata atat de simplu cum se curata acest linoleum sau un covor pvc. Mami s-a uitat acum pe internet si a descoperit ca exista linoleum sub forma de dale sau role la niste preturi foarte mici. Si-a amintit de vremurile cand le invidia pe vecinele de bloc pentru ca aveau in case parchet. Nu stia pe atunci cat este de greu de intretinut lemnul, cat de mult e de munca pentru a avea permanent un parchet curat, cat de mult se va chinui sa il pastreze in stare buna.

S-a grabit sa cumpere gresie pentru sufragerie, uitand ca pe lume exista posibilitatea de a cumpara covor pvc sau linoleum, care sunt mult mai ieftine si nu fac talpile sa inghete chiar si in plina vara. In plus, se monteaza foarte usor, sunt rezistente la zgarieturi si sunt gandite sa suporte un trafic destul de mare. Aceste solutii pentru pardoseala de interior sunt bune atat pentru casele unde exista patru pisicute si un caine care se zbenguiesc mereu, cum e la noi, cat si pentru spitale, scoli, gradinite, hoteluri, birouri, coridoare, magazine, depozite etc. Pot fi gasite in foarte multe culori si modele, astfel incat oprice doritor sa isi gaseasca ceea ce ii trebuie si i se potriveste cel mai bine.

Voi puteti opta pentru parchet, daca aveti timp si putere sa il intretineti, puteti alege gresie daca va ard talpile si vreti ceva care sa tina permanent rece, sau puteti opta pentru linoleum daca cele scrise mai sus vi se potrivesc mai bine.

“Iti doresti ca podeaua sa arate foarte bine si dupa cativa ani? Cu o pardoseala din covor PVC, ai posibilitatea de a avea suprafete cu un design deosebit, garantat 10 ani chiar daca sunt circulate zilnic de sute de persoane indiferent de spatiu: birouri, spitale, magazine, showroomuri, scoli. La eMenatwork, gasesti covor PVC si linoleum de la Tarkett intr-o gama variata de modele si culori, la preturi accesibile, indiferent in ce spatiu doresti sa il montezi. Pardoseala cu covor PVC sau cu linoleum este o pardoseala profesionala, antibacteriana, pastrand spatiul curat, fara praf, de aceea este un produs recomandat pentru scoli, gradinite si spitale. In plus, se intretine si se curata foarte usor, fara a necesita anumite tratamente de refacere a suprafetei dupa o anumita perioada. De asemenea, eMenatwork ofera clientilor sai parchet laminat de la Tarkett care este un produs calitativ, perfect pentru pardoseala de acasa.”

covor-pvc-eterogen-tarkett-pt-trafic-intens-spark-mov-i06_9706

Posted on August 24, 2016, in Noi. Pisicile. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: