Un elevator auto de ultima generatie

Noi, pisicile, fiinte curioase prin chiar natura noastra, obisnuim sa tragem cu urechea ladiscutiile pe care le poarta umanii intre ei, caci numai asa putem invata lucruri noi si putem afla ce urmeaza sa se mai intample. De exemplu, de cand au decis ca anul viitor isi vor cumpara masina, iata ca se tot intreaba unde anume o vor parca. In fata blocului nu e loc sa mai parchezi nici macar o masina de jucarie, pe laterala blocului, unde exista o parcare de suprafata, locurile sunt deja impartite si stabilite de catre cei care au de mult timp masini. Tati spune ca lui nu ii pasa, ca o va parca in fata geamului. Usor de spus, greu de realizat. Simplu ar fi daca asociatia de proprietari sau primaria ar cumpara un elevator auto de ultima generatie si ar pregati o parcare subterana sau una supraetajata.

Un elevator auto ar rezolva imediat problema tot mai grava a locurilor de parcare si aici ne referim nu numai la blocul cu pricina, ci la absolut toate blocurile, cladirile rezidentiale si intitutiile din aceasta tara. Trebuie gasite solutii simple pentru problema parcarilor, caci apar tot mai multe masini si locurile de parcare nu se inmultesc deloc. Daca s-ar construi parcari sbterane, ca in orasele mari, daca s-ar utiliza elevatoare auto, creddem ca totul s-ar simplifica mult, oamenii nu s-ar mai enerva si nu s-ar mai certa intre ei. Pana la urma, fiecare om munceste, plateste un impozit la stat, plateste taxe pentru masini, pentru case, pentru tot ceea ce foloseste sau nu. Nu ar fi normal ca statul, la randul lui, sa ii ofere omului ceea ce ii trebui: parcari suficiente, elevatoare auto, drumuri fara gropi etc?

“Un sistem de elevatoare auto este indicat pentru construcțiile care nu au spațiul necesar pentru a amenaja parcări afară, în aer liber, dar au posibilitatea să adăpostească o parcare subterană sau supraetajată. Principalul avantaj al unui elevator auto este faptul că permite accesul într-o parcare cu mai multe nivele fără să se piardă spațiul pentru rampă.

Lifturile pentru autovehicule sunt proiectate și realizate de cei mai buni specialiști în acest domeniu. Datorită tehnologiei de ultimă generație pe care se bazează, modelele de lifturi auto oferite de noi sunt robuste, silențioase, foarte precise (acuratețe a opririi cabinei la stație) și garantează transportarea autoturismelor în condiții de maximă siguranță. Variantele de ascensoare auto proiectate de MP IFMA pot fi controlate la distanță, prin telecomandă, astfel încât orice utilizator să se bucure de confort.

Modelele de lifturi auto oferite de MP IFMA sunt economice, necesită un consum redus de energie și ajută la utilizarea maximă a spațiului disponibil, întrucât au un design inovativ și modern.”

parking-sistem

Posted on August 24, 2016, in Noi. Pisicile. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: