Videointerfoane

Oamenii stiu ca au musafiri atunci cand le suna soneria sau, mai nou, cand se aude interfonul. Cei norocosi au deja video interfon si afla imediat cine ii cauta, pot vedea daca musafirii au venit cu mana in buzunar ori au adus cadouri si pot alege daca sa deschida sau nu usa. De asemenea, cainii stiu chiar inainte de a se auzi soneria la videointerfoane ca urmeaza sa vina cineva. Mirosul fin, auzul ascutit si poate un al saselea simt ii anunta din timp ca se apropie de casa o persoana cunoscuta. Cainii nu au nevoie de video interfoane. Dar puteti crede ca este posibil ca si Ursula, care nu e decat o pisicuta, simte apropierea celor ce ii sunt dragi si se posteaza in fata usii inainte de a se auzi sunetul specific acelor videointerfoane Electra, despre care se spune ca sunt cele mai bune videointerfoane de pe piata?

Ei binel, pret de cateva clipe nimeni nu a crezut. Apoi pisica a fost urmarita si toata lumea a bservat ca se comporta precum un caine care isi asteapta stapanul. Cand un membru al familiei se apropie de bloc, Ursula il simte. Pret de o clipa intinde nasucul si miroase cu atentie, apoi o zbugheste spre usa de la intrare, asteptand sa auda pasii omului. Mami spune despre ea ca este cea mai destepta pisica din lume si ca s-a nascut in corpul gresit, ca ar fi trebuit sa fie caine. In vizuina Ursulei nu exista inca videointerfoane Electra, dar va spunem ca ea poate sa identifice fara eroare persoana care se apropie de casa. In functie de relatia lor, pisicuta aceasta miorlaie intr-un anumit fel cand se apropie mami, in alt fel cand vine tati si in alt fel cand e vreun apropiat al casei.

Oare sa mai vrem instalarea unui video interfon sau sa ne bazam exclusiv pe simturile Ursulei? Voi cum ati proceda?

“Aplicabilitatea interfoanelor video Electra creste pe masura de echipamentele se modernizeaza: in prezent, videointerfoanele Electra prezinta functia de touch, rezista la temperaturi foarte scazute, dar si la temperaturi foarte ridicate, asigura deschiderea portii si au un design modern, usor de asimilat in designul interior al locuintei. Videointerfoanele pentru vile au si functii ce corespund deschiderii portilor auto si usii de la garaj.

Asadar, de ce ar alege cineva un interfon video? Variantele de raspuns pentru aceasta intrebare sunt multiple – un videointerfon Electra poate fi ales pentru asigurarea sigurantei proprii si a bunurilor personale, pentru protejarea familiei, pentru un plus de confort sau dintr-o nevoie intrinseca de a controla cat mai multe dintre aspectele prezentului.”

electrainstal_-_siguranta

Posted on August 24, 2016, in În vizuina Ursulei. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: