Halate medici

Halate medici – poate vi se pare ciudat, insa noi stim cum arata si la ce folosesc, chiar daca suntem doar niste pisici (foste) maidaneze.  Mami ne-a dus de multe ori la cabinetul veterinar si acolo am avut ocazia de a vedea halate medicale albe ca spuma laptelui, care se potriveau perfect pe trupurile suple ale doctoritelor de acolo. Acum am aflat ca a venit un medic nou la cabinetul veterinar – un barbat – drept pentru care ne vedem nevoite sa il anuntam ca Dispotrading – Echipament de protectie ii poate oferi cel mai frumos halat medic, sa aiba echipament de protectie cand ne consulta si ne trateaza, dar si sa arate bine, caci tare sunt elegante aceste halate medici.

Ma intreb cat va mai dura pana va inventa cineva echipament de protectie pentru noi, pisicile, sa ne protejeze de mainile iscoditoare ale medicilor, sa ne apere de vaccinuri si pipete pentru deparazitare. Sau nu e nevoie de asa ceva daca vrem sa traim mult si bine? Suntem confuze, stam cu gandul numai la noul medic de la cabinetul veterinar si incercam sa ne imaginam ce ar spune daca i-am face noi cadou cateva halate medicale, sa aiba cate un halat medic pentru fiecare pisica pe care o consulta. Sau nu e o idee buna, ca bietul om ar obosi numai schimbandu-se la cateva minute de acele halate medicale? Nu stim, suntem confuze… mai ales de cand am aflat ca medicul e tanar si frumusel.

tex-2t0220011_na

Mai bine sa va spunem despre ceea ce stim: aici puteti gasi o spalatorie de haine non-stop cu jetoane, iar pe site-ul  Dispotrading puteti gasi atat echipamente de protectie de tot felul, cat si halate medicale.

“Aceste halate medicale sunt prevazute cu buzunare si ofera o protectie sporita personalului medical.

Gama de halate medicale se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor.

Cauti halate medicale ieftine? La Dispo Trading gasesti halate medicale la preturi competitive.

Comenzile pentru tag halate medicale online se pot realiza direct in magazinul nostru de pe site-ul Dispo Trading .

Marca Missena, marca sub care sunt comercializate aceste halate medicale, este recunoscuta pentru calitatea superioara a produselor oferite pe piata.”

Posted on September 26, 2016, in Noi. Pisicile. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: