Beneficiile folosirii unui bec LED fata de unul obisnuit

Beneficiile folosirii unui bec LED fata de unul obisnuit sunt multiple si, cel mai probabil, toata lumea le stie sau macar le intuieste. De exemplu, un proiector led este gandit sa vina in ajutorul consumatorului atat prin faptul ca poate oferi o lumina mult mai puternica decat a unui bec obisnuit, cat si prin faptul ca are un consum mult mai mic. Cei care au ales sa utilizeze, dintre multele corpuri de iluminat existente pe piata, proiector led in loc de bec obisnuit, au observat imediat diferentele, atat prin faptul ca au lumina mai puternica, cat mai ales prin valorle mult mai scazute ale facturilor la energie electrica. Pe scurt, in cateva cuvinte, un proiector led ne ajuta sa facem economii serioase si sa vedem clar ceea ce este in jurul nostru. 

Specialistii spun ca aceste “proiectoare LED, la o putere de consum de 30W, furnizeaza lumina echivalenta a unui bec clasic de 120W.”. Noi chiar avem in casa corpuri de iluminat care ne ajuta sa platim mai putini bani la firma distribuitoare de energie electrica, asa ca nu vorbesc din auzite, ci chiar din experienta. Daca doriti sa profitati si voi de beneficiile folosirii unui bec led fata de unul obisnuit, sfatul meu sincer este sa intrati pe site-ul MagicLED.ro si sa va alegeti de acolo ceea ce considerati ca se potriveste cel mai bine nevoilor voastre, fie ca va doriti ceva pentru casa, pentru firma sau pentru spatii de lucru mai mari. Durata de viata a acestor proiectoare este mult mai mare decat a becurilor obisnuite, lucru care iarasi este in avantajul cumparatorului.

proiector-led

“Magic LED va ofera proiectoare cu LED-uri pentru iluminarea incintelor, halelor sau a spatiilor de lucru. Un proiector LED se remarca nu doar prin economia de curent electric, ci si prin rezistenta in timp. Daca un proiector cu halogen se poate arde la cateva luni de zile, proiectoarele cu LED au o garantie de 3 ani si un timp estimat de functionare de peste 30,000 de ore. In gama de proiectoare Magic LED puteti gasi si proiectoare de putere mai mica, patrate sau rotunde care, prin unghiul restrans de iluminare, pot fi solutia ideala pentru holuri, baruri, restaurante sau alte locatii in care se doreste un mix eficient de umbre si lumini. Solutiile LED, eficiente din punct de vedere al costurilor de utilizare au devenit accesibile si din punct de vedere al costurilor de achizitie, iar Magic LED va ofera cel mai bun raport calitate pret de pe piata.”

Posted on September 28, 2016, in Noi. Pisicile. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: