Mape personalizate de prezentare

Nepoatei mele ii place sa se joace de-a scoala si pe mine ma incanta nespus acest lucru, caci imi aduce aminte de propria mea copilarie si ma face sa cred ca nu e totul pierdut atata timp cat copiii inca se mai joaca si in afara calculatorului, cu papusi, cu masinute, cu mingiute, cu orice altceva in afara de jocurile virtuale. Din acest motiv m-am gandit sa ii comand cateva mape personalizate pe care sa le foloseasca in jocurile sale, sa isi adune in ele lucrarile de control ale “elevilor” (diverse jucarii de plus), catalogul si alte “documente” despre care imi spune ca ii sunt necesare in evaluarea copiilor. E distractiv atat pentru ea, cat si pentru mine. Chiar imi place sa o urmaresc jucandu-se, sa ma bag in joaca ei si sa ii dau noi teme de gandire. 

Poate celor ce nu au copii li se va parea putin exagerat, insa aceste mape de prezentare personalizate o pot ajuta sa fie mai ordonata, sa inteleaga mai bine birocratia lumii in care traim, ii dau sentimentul ca face un lucru important si, cel mai probabil, ii vor folosi chiar si la scoala, caci are de pregatit tot felul de portofolii. Avand mape de prezentare de la firma HeadPrint, copila va putea tine fisele intr-un loc sigur, usor de manevrat si foarte aspectuos, lucru care cu siguranta va contribui la educatia ei si o va ajuta sa fie bine vazuta de catre profesori. Daca aveti copii sau nepoti, sa stiti ca aceste mape de prezentare personalizate chiar sunt dragute, utile si ieftine, asa ca nu ezitati sa cumparati.

mapede-prezentare-personalizate

Daca aveti nevoie pentru la firma, cu atat mai mult le recomand, caci intotdeauna aceste mape personalizate au facut sai vor face o impresie puternica asupra privitorilor.  In plus, in aceste mape de prezentare spatioase chiar puteti baga toate documentele importante, astfel incat sa le gasiti usor cand aveti nevoie de ele.

“Mapele nu reprezinta un mijloc de informare in sine, insa, alaturi de cartea de vizita, reprezinta momentul de impact maxim in fata clientilor, de aceea importanta lor este extrem de ridicata. Pentru ca stim cat de este de esential acest vector de imagine, Headprint ofera o calitate desavarsita si numeroase optiuni de realizare a mapelor.”

Valorile companiei HeadPrint:

•    Onestitatea si integritatea sunt fundamentale pentru dezvoltarea companiei noastre.
•    Facem ceea ce este necesar pentru a ne ajuta clientii.
•    Suntem o echipa. Respectul, bunul simt si zambetul sunt secretele noastre.
•    Suntem adaptabili si flexibili. Simplitatea este drumul nostru.
•    Evoluam in fiecare zi.

Mai presus de orice, insa castigam respectul si aprecierea clientilor fiindca le suntem nu doar furnizori, ci parteneri. De fapt, tot ce facem este sa indeplinim misiunea HeadPrint: aceea de a oferi servicii ireprosabile, la preturi oneste.

 

Posted on September 28, 2016, in Noi. Pisicile. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: