Tratamente naturiste, vitamine si minerale

Mult timp depresia a fost considerata doar un moft de femeie rasfatata si abia in ultimul timp s-au ridicat voci care au spus clar si raspicat de de aceasta boala poate suferi oricine si ca este foarte important mersul lapsiholog, ca nu e o rusine sa recunosti ca nu iti este bine si ca ai nevoie de ajutor. Pe langa faptul ca un medic specialist stie sa asculte cu atentie si sa descopere cauzele care au facut ca depresia sa apara, cel mai probabil acesta va recomanda si tratamente pentru depresie, schimbarea modului de viata si solutionarea problemelor care au provocat aceasta boala. 

Unele persoane apeleaza la tratamente naturiste, vitamine si minerale, ceea ce probabil le face bine, caci un fizic sanatos ajuta mult la imbunatatirea starii psihice, fiind astfel un bun tratament pentru depresie. Desigur, medicul psiholog este cel mai in masura sa descopere de unde au aparut problemele, care sunt cauzele si mai ales care este cel mai adecvat tratament pentru depresie. Cu toate astea, citeam pe site-ul Herbagetica.ro ca alimentatia este foarte importanta, caci anumite alimente “furnizează un aminoacid, denumit triptofan , care este precursorul serotoninei. Un continut bogat în triptofan găsim în alimente precum: pește, ouă, prune, cereale integrale nerafinate, banane, nucă de cocos, semințe oleaginoase, ananas, soia, miere de albine, drojdie de bere. Consumul acestor alimente bogate în triptofan alături de carbohidrați stimulează eliberarea serotoninei în organism.”.

tratament-naturist

In lipsa acestor alimente si implicit a respectivului aminoacid, omul este vulnerabil. Doritorii pot incerca si trtamente naturiste, vitamine si minerale care sa suplineasca lipsa din organism a respectivului aminoacid. Exista la Herbagetica antidepresive care “acționează direct asupra sistemului nervos central, stimulând activitatea acestuia și crescând nivelul neurotransmițătorilor. Neurotransmițătorii stimulați de antidepresive sunt serotonina și noradrenalina. Aceștia controlează emoțiile, anxietatea, impulsurile, motivația, comportamentul social, somnul.

Beneficiile antidepresivelor sunt: îmbunătățirea calității somnului, micșorarea dependenței de alcool și de nicotină, îmbunătățirea atenției și a capacității de concentrare, inducerea unei stări de bine și relaxare, reducerea anxietății și pesimismului, combaterea atacurilor de panică, regenerarea celulară a sistemului nervos.”.

Sfatul meu de final este sa duceti o viata cat mai sanatoasa, sa faceti multa miscare, sa va oferiti activitati cat mai placute, sa stati departe de lucrurile care va enerveaza sau va dau o stare de disconfort, iar in cazul cand simtit ca depresia va bate la usa, sa lasati teama si rusine deoparte si sa mergeti la medicul psiholog macar pentru o sedinta, doua.

“Produsele Herbagetica sunt 100% naturale. Acestea nu conțin vitamine sau minerale de sinteză, lactoze, metale grele sau conservanți sintetici.”

“Un preț scăzut al flaconului nu reprezintă garanția celui mai bun raport calitate-preț. Produsele Herbagetica au un preț avantajos având în vedere complexitatea formulelor și concentrațiile ridicate de substanțe active din extracte. Herbagetica oferă produse de calitate superioară la prețuri corecte.”

 

Posted on September 28, 2016, in Noi. Pisicile. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: