Centrala pe peleti

Nu mai retin exact cat costa in Italia, dar imi pot aminti cu exactitate cat de calduroasa era acea casa mare in care am locuit vreme de un an si asta datorita faptului ca era incalzita de o centrala pe peleti. Intai am vazut centrala pe peleti pret de cateva minute, cand mi-a fost prezentata casa, si abia la vreo saptamana dupa aceea am descoperit, mai mult din intamplare, si peletii cu care era alimentata. Era pentru prima data in viata cand vedeam asa ceva. Cu greu am inteles ce erau de fapt acei peleti, caci pe atunci nu vorbeam foarte bine limba italiana. Dar am apreciat cum se cuvine felul in care functiona acea centrala peleti pret de o iarna nu tocmai blanda si mi-am propus sa aflu daca a aparut si la noi in tara centrala peleti.

Timpul a trecut, eu m-am intors acasa, dar nu mi-am mai amintit de centrala peleti pana de curand, cand niste prieteni si-au cumparat o centrala pe peleti pret foarte bun. Atunci le-am povestit cate ceva despre ceea ce vazusem in Italia si le-am spus ca vor fi multumiti de achizitie, ca vor avea cata caldura vor dori si vor face economii semnificative. O centrala peleti pret bun puteti gasi pe site-ul celor de la Berluni.ro si tot acolo veti gasi specialisti care sa va ofere sfaturi in legatura cu cea mai potrivita centrala pentru nevoile pe care le aveti. La cumpararea unei centrale peleti de la Berluni.ro veti beneficia de montarea ei in mod gratuit si de o garantie de minim doi ani de zile.

De ce sa alegeti o centrala pe peleti? Pentru ca acestea sunt foarte ieftine, sunt ecologice, ofera o autonomie ridicata, necesita un spatiu redus de depozitare si genereaza costuri cu pana la 30 % mai mici decat o centrala clasica, pe gaz sau pe lemne. Combustibilul folosit este si el foarte ieftin. Aceste centrale sunt foarte siguresi au garantia oferita de producatori cunoscuti in intreaga lume: asa cum sunt brand-urile Ferroli (centrala de la Ferroli avem si noi in casa de aproximativ doi ani si suntem tare multumiti de felul in care functioneaza) sau Erato Mario.

centrala-termica-pe-peleti-ferroli-19-kw-slf-3-sun-p7

Posted on October 18, 2016, in Noi. Pisicile. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: