Pisici facute de rusine pe blog

Am fost atat de ocupate sa mancam, sa dormim pe caloriferele calde, sa ne jucam si sa distrugem cat mai multe prin casa, incat am ignorat complet acest blog de pisici, altadata atat de important pentru noi. Din pacate, mami a noastra are acces la el si profita de orice neatentie a pisicilor pentru a scrie advertoriale.

In aceasta seara, o domnisoara tare simpatica i-a cerut link spre blogul de pisici. Am simtit ca ni se incretesc mustacioarele de rusine, stiind ca nu avem nimic bun cu care sa ne intampinam musafirii. Pe aceasta cale si in acest moment ne cerem mii de scuze urmaritorilor nostri, celor care ajung intamplator pe aici si celor care abia acum ne descopera.

Nu promitem, insa vom incerca sa revigoram acest blog de pisici, sa povestim mai des despre aventurile noastre, despre tot ceea ce traim zi de zi. E adevarat, am fost cam bulversate in ultima vreme din cauza renovarilor facute de bipezi prin casa. Nu e o scuza, e doar o informare a cititorilor nostri cu si/sau fara gherute si mustacioare.

Nici mami nu a avut mult timp liber, asa ca exista prea putine poze care sa ne puna in valoare. Mami promite sa se ocupe de acest aspect in zilele urmatoare. Trebuie sa se tina de cuvant, sa ne putem spala rusinea in care tot ea ne-a bagat. 😀

Va pupam si va miaultumim ca ne sunteti alaturi!

Miti:

pisicuta

Ursula:

pisica-afara

Pufi:

pisica-gospodina

Vrabiuta:

pisica-pe-calorifer

Fratiorul nostru, Bruno:

caine

Posted on December 4, 2016, in Noi. Pisicile and tagged , . Bookmark the permalink. 4 Comments.

  1. Hello. Aci’ don’şoara cu link-ul. Îmi pare bine de cunoştinţă şi sper să am parte de smotoceală pe aici. Zi faină să aveţi. 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: