Miere de manuka

Pret de cateva minute ne-am tot uitat spre mami cum infigea o lingurita intr-un borcanel. Ne-am grabit sa mieunam strident, in speranta ca ne va auzi si ne va da si noua din bunatatea care i se prelingea pe buze. La un moment dat ne-a observat si a inceput sa rada. Asta e miere de manuka, o miere plina de proprietati. Degeaba va uitati spre mine, ca nu e nimic bun pentru pisici. E miere facuta de albine pentru noi, oamenii care dorim sa fim sanatosi si voiosi, ne-a spus ea, zambind. Miere manuka? Ce e cu aceasta miere? Plina de rabdare, mami ne-a explicat ca este mierea facuta de albinele care s-au hranit dintr-un copac care creste numai si numai in Noua Zeelanda, in locuri nepoluate. 

Tocmai de aceea respectiva miere de manuka are pret putin mai piperat, caci aduce omului foarte multe beneficii si il ajuta sa ramana sanatos o perioada cat mai indelungata din viata. Trebuie sa stiti si voi, cei care ne cititi, ca mierea manuka este un antibiotic natural pe care oamenii din alte zone ale lumii il folosesc dintotdeauna, caci ii recunosc si apreciaza proprietatile. Mierea de manuka este o miere bio – activa. Printre proprietatile apreciate de om la aceasta miere se numara faptul ca este: antibacteriana, antioxidanta, antimicotica, antivirala, antiseptica, anti-inflamatorie si antifungica.

Mierea de manuka este foarte eficienta in sustinerea sistemului imunitar. Daca este utilizata intern, are o eficienta crescuta in caz de raceala, gripa, dureri in gat si diverse probleme ale sistemului digestiv (indigestie, dureri de stomac, ulcere gastrice, ulcer duodenal, sindromul colonului iritabil, gastro-esofagita de reflux, arsuri), iar pentru uz extern se foloseste pentru rani, ulcere ale pielii, arsuri, acnee, eczeme, psoriasis, dermatite, intepaturi provocate de insecte, eruptii cutanate si ciuperci ale unghiilor.

Iata de ce mami mananca singura din bunatatea aceasta de miere si nu vrea sa o imparta cu noi. Ea sustine ca mierea e dulce si pisicilor nu le place, dar noi pana cand nu gustam nu o credem. Pana la urma, daca mami nu ne da, ne vom comanda singure de pe site-ul Planteea.ro, locul unde celebra miere manuka are un pret foarte bun.

bm9uzxx8mhx1c2vyzmlszxmvchjvzhvzzs8zntq0mi9hmzazmjguanbnfdi2ma

Posted on January 31, 2017, in Uncategorized. Bookmark the permalink. 1 Comment.

  1. Mierea, in general, are aceste proprietati…. Si e buuuna! 🙂
    Johnny, motanelul nostru, n-ar sta pe ganduri si si-ar baga mustatile in borcan – ii plac si dulciurile! 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: