Pisica pentru adoptie – Ploiesti

Va rog sa ma ajutati sa ii gasesc o casuta! Pisica pe care o ofer spre adoptie se afla in Ploiesti si aici mi-as dori sa ramana. Are doua luni, este fetita si inca se mai recupereaza dupa accidentul pe care l-a avut. Cand am gasit-o, avea o labuta fracturata in doua locuri si bazinul vai de el. Nu putea sta in picioare, asa ca se deplasa sprijinindu-se in labele din fata si tarand jumatatea de corp din spate.

Acum este mult mai bine. Nu mai are dureri si poate merge rezemata in patru labe, asa cum e firesc pentru o pisica. Alearga si face tumbe, toarce melodios si cere, prin gesturi sugestive, sa fie mangaiata si rasfatata. Are nevoie de un om al ei, care sa ii ofere timp si dragoste, caci eu chiar nu ma pot ocupa de ea atat cat ar trebui.

Asa arata pisoiul cand l-am gasit:

pisoi pentru adoptie

Este o pisica in trei culori, despre care se spune ca aduce noroc casei ce o adaposteste. Cine stie, poate cu ajutorul vostru va reusi sa isi gaseasca o familie careia sa ii poarte noroc. Zambete va starni cu siguranta, caci este o frumusete, cu ochi extrem de expresivi si cu o pofta de viata nebuna.

Asa era pisicuta in prima perioada. Nu prea se misca, scuipa spre oricine s-ar fi apropiat de ea si isi cauta singura adapost. De multe ori m-a speriat in primele zile, caci nu reuseam sa o gasesc. Se ascundea pe sub mobila, printre diverse obiecte, pe oriunde credea ca nu va fi vazuta:

Pisica face la litiera, e destul de silentioasa si ii plac mult mingiutele. Este cuminte si supusa in fata altor pisici. O atrag oamenii si le cauta permanent compania. Din pacate, in acest moment sta izolata intr-un dormitor, caci eu nu am curaj sa o las libera prin toata casa din cauza ca am patru pisici nebune si un caine care ar putea oricand, chiar si fara voie, sa o raneasca.

Asadar, rugamintea mea este sa ma ajutati, sa ajutati o pisicuta care, la o varsta atat de frageda, a cunoscut deja suferinta fizica si psihica. Haideti sa incercam impreuna sa ii gasim o familie care sa o adopte si sa ii ofere viata pe care o merita. Daca nu aveti, printre cunostinte, o persoana care ar putea fi interesata sa adopte o pisica, dati macar un share acestui articol, poate ajunge acolo unde trebuie.

Iata pisica astazi, 23 iulie, la doua saptamani de la salvarea ei. Si-a revenit spectaculos si este gata sa mearga spre noua ei casuta, daca reusim sa ii gasim o familie.

Vecina care m-a ajutat sa pun pe picioare pisicuta ar putea sa o duca intr-un alt apartament, la o persoana care mai are vreo 30 de pisici, insa eu sper ca ii voi putea gasi ceva mai bun, o familie care sa nu aiba multe animale, sa ii poata oferi tot ceea ce ii lipseste, dragostea si atentia oamenilor.

Posted on July 23, 2017, in Ajutor pentru pisici and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. 1 Comment.

  1. Dragut articol, aceste fiinte merita sa-si gaseasca niste stapani iubitori.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: