Studio videochat

Nu stim cum este pe la altii, insa in casa noastra s-a ras mult pe seama obiceiurilor pe care le avem, ba chiar s-a ajuns si la situatia in care umanii au promis ca ne vor deschide un studio videochat, sa putem avea contact vizual cu alte fiinte care ne seamana si, de ce nu?, sa castigam un ban cinstit facand ceea ce ne place. Dar sa lamurim situatia intainte de toate, macar pentru cei care acum au ajuns pentru prima data pe blogul de pisici.

Noi suntem fiinte sensibile, dar in acelasi timp puternice. Suntem de o frumusete rapitoare si nu ne sfiim sa aratam intregii lumi cine suntem si ce stim sa facem. Pana la urma, trebuie sa stiti ca intimitatea, pudoarea si regulile in societate sunt doar cuvinte inventate de umani pentru a-i controla mai usor pe semenii lor. In lumea noastra, a pisicilor, nimeni nu se sfieste sa converseze cu glas tare in diverse limbi, sa se spele daca este necesar, sa se iubeasca ori macar sa mimeze acest act.

Acestea sunt lucruri firesti, pe care orice pisica le face dupa pofta inimii. Doar oamenii sunt capabili sa ii judece pe cei care ies din tipare, pe cei care se lasa ghidati de pofta inimii sau de dorinta de a se arata celorlalti asa cum sunt. Stiati ca foarte putine persoane care lucreaza intr-un studio videochat au curajul de a recunoaste acest lucru in fata lumii? Desi din punct de vedere financiar sunt persoane independente, desi multe dintre ele sunt capabile sa poarte conversatii interesante in limbi de circulatie internationala, desi lucreaza cu acte in regula, absolut legal, tot se feresc sa recunoasca si asta din cauza oprobiului public.

Noi, pisicile, nu ne temem de acest lucru. De exemplu, toata lumea stie cand are loc o nunta de pisici. Chemarile noastre languroase se pot auzi in tot cartierul. Poate ca intr-o zi umanii din casa noastra, cei care ne sunt servitori fideli, ne vor deschide un studio videochat, sa ne puteti urmari live. Noi nu ne ferim de nimeni si de nimic. Ne traim cele noua vieti dupa placul inimii, fara sa ne pese de faptul ca altii ne-ar putea judeca alegerile. Voi cum va traiti vietile?

Posted on March 10, 2018, in Noi. Pisicile. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: