Cea mai increzatoare pisica

Despre mine se poate spune orice, dar nu ca sunt invidioasa, desi as avea toate motivele din lume sa fiu. Pe oamenii astia, daca ii asculti, ajungi sa crezi ca Miti e cea mai cea pisica din lume: Miti e cea mai cuminte, cea mai salbatica, ce mai frumoasa, cea mai jucausa, cea mai desteapta, cea mai increzatoare. Ok, inteleg ca ei o vad frumoasa si cuminte, inteleg ca pare uneori desteapta, ca ii place si sa se joace, dar nu voi putea niciodata sa inteleg cum de poate fi atat de increzatoare.

E destul ca unul dintre umani sa o atinga si ea se lasa moale, oriunde ar fi, de parca mainile oamenilor ar fi vrajite si ar putea sa o protejeze de orice rau. Are o incredere oarba in ei, lucru de nepermis la o pisica. Ma uitam in seara asta cum statea pe picioarele Vienelei, torcand. A fost suficient sa puna o mana pe ea, ca Miti s-a si lasat moale pe o parte, sa i se cuibareasca in palma. Nici nu si-a dat seama ca nu mai este un ghem de blana, ca a crescut lungana rau. Nu mai avea corpul rezemat pe picioare de om si ca ar fi putut sa cada in orice clipa. De data asta a avut noroc. Vienela a fost pe faza si a prins-o pe brat, facand din el un culcus cald pentru Mitong.

Dar daca intr-o zi nu va reusi? Oare nu ar fi mai bine daca Miti ar scapa inca de pe acum de calificativul “cea mai increzatoare pisica”?

Din cugetarile Pufinei…

Posted on January 12, 2015, in Cugetările Pufinei and tagged . Bookmark the permalink. 4 Comments.

  1. Eu te iubesc Pufina, dar Miti cea draga parca este mai jucausa si de aceea o iubeste toata lumea, dar tu stii cel mai bine cine te iubeste pe tine.

    Like

    • Eu am fost mereu convinsa ca Pufi e mai frumoasa, dar vad ca lumea o place mai mult pe Miti. Toti, cu exceptia ta. :))) Miti are o personalitate puternica, stie sa impresioneze… :))

      Like

  1. Pingback: Printre pisicile din oras, cautand potcoave de cai morti | Noi, pisicile

  2. Pingback: Cine-a pus pisica-n drum? | Blog de pisici

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: