Cele mai frumoase pisici

Cele mai frumoase pisici suntem noi, desigur. Nici macar o clipa sa nu va indoiti de acest lucru. Ori ne credeti pe cuvant, ori dati clic pe link pentru a ne vedea in toata splendoarea. Fiecare pisica are frumusetea ei, unica pe pamant (inca nu stim cum este prin alte locuri). Noi, pisicile care intretin acest blog de pisici, suntem patru. Toate frumoase, desi diferite.

Pufi e blonda, cu ochi verzi, tigrata. Se remarca prin faptul ca e timida, sperioasa, cuminte. Deviza ei in viata este, in mod surprinzator, “Nu se pune nimeni intre mine si mancarea mea!”, ceea ce vrea sa spuna ca uita de spaima cand e vorba despre un gat de pui sau o bucatica buna de carne. 

Miti e bruneta, focoasa, de nestapanit. Are incredere deplina in oameni si vrea sa domine orice animal. Isi verifica teritoriul la fiecare cateva minute. Orice neregula este aspru pedepsita prin cateva labute bine plasate in capul pisicilor nesupuse ori chiar al cainelui, daca se dovedeste ca el a fost infractorul.

Ursula are o frumusete aparte. Se spune ca trebuie sa o iubesti pentru a vedea dincolo de blanita in trei culori si de ochii de viezure. Norocul este ca aceasta pisica stie sa se faca iubita. E prietenoasa, plina de curaj, neobosita in a oferi atentie. Este pisica preferata a celor ce ne trec pragul, caci nu se sperie de nou si daruieste oricui cate un strop de dragoste.

Vrabiuta. O pisica frumoasa, cu o silueta de invidiat. Este atat de frumoasa, incat se teme sa nu fie rapita, asa ca alege sa stea ascunsa atunci cand avem musafiri, motiv pentru care multi isi imagineaza ca in casa noastra exista doar trei pisici. Poate fi vazuta sub paturi, cand ne bagam la somn. Atunci prinde curaj si cauta mangaieri.

Dupa cum vedeti, noi suntem cele mai frumoase pisici. Ne spalam, ne pieptanam, va salutam si va uram Sarbatori fericite! Pufi este deja pe oua, pregatindu-le! :p

pisica pe oua

PS: Daca aveti timp si chef, puteti veni alaturi de Ursula, pisicuta care bea palinca, sa ciocniti un pahar.

Posted on April 15, 2017, in Noi. Pisicile and tagged , , . Bookmark the permalink. 2 Comments.

  1. Toate sunt frumoase! 🙂
    Sărbători fericite!

    Like

  1. Pingback: Inima de pisica, inima de om | Blog de pisici

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.