Cum scapi de purici

De cativa ani tot aud in fiecare vara cum oamenii se plang ca prin orase e invazie de purici, ca orice ar face si orice solutii ar folosi tot nu pot scapa de purici. Cred ca putine lucruri sunt mai enervante pe lumea asta in afara de aceste ganganii obraznice. Am citit pe internet despre diverse metode de a scapa de purici, de la clasicele solutii care se gasesc prin magazinele ce comercializeaza substante contra daunatorilor sau prin petshop-uri, aparate de bagat in priza si pana la tot felul de tampenii de genul “apa cu sapun in castronel”, “faina presarata in pat”, “sare ascunsa in asternuturi” si altele tot de acest fel.

petmart.ro

Unii dadeau chiar si explicatii, sustinand ca sarea deshidrateaza puricii, facand sa le cada carapacea si sa moara uscati. 😀 Erau oameni care se plangeau ca de un an nu reusesc sa aiba o noapte linistita, ca au mii de ciupituri de purici pe piele si ca nu stiu cum ar putea scapa de acest cosmar.

Va garantez ca nu veti scapa de puricii din casa cu nici o solutie oferita de magazinele mai mult sau mai putin specializate. Singurul mod prin care puteti scapa rapid si definitiv de purici este sa va deparazitati pisica sau cainele si sa repetati deparazitarile ori de cate ori va sugereaza medicul veterinar.

Noi am cumparat pentru pisici Advocate Cat (in jur de 40 de lei pipeta) si Fypryst Combo (47 de lei) pentru caine.

Ultima data am folosit Fiprocat pentru pisici si Advantix pentru caine. 

Toate sunt foarte bune si eficiente.

Daca totusi aveti purici in casa si nu stiti cum sa scapati de ei, daca nu aveti nici caine, nici pisica, sfatul meu este sa adoptati o pisica maidaneza si sa o deparazitati imediat. Veti scapa de purici si veti fi fericiti, caci pisicile au darul de a schimba complet atmosfera in casa. Ia priviti ce pisici frumoase (probabil pline de purici, asteptand un stapan iubitor care sa le deparaziteze) traiesc libere prin cartierul meu:

pisici maidaneze pentru adoptie

pisici maidaneze pentru adoptie 1

pisica maidaneza pentru adoptie

pisici maidaneze pentru adoptie 3

pisici maidaneze pentru adoptie 2

pisica maidaneza pentru adoptie 2

Posted on June 16, 2015, in Noi. Pisicile and tagged , , , , . Bookmark the permalink. 2 Comments.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.