Are dureri pisica in calduri?

Are dureri pisica in calduri? Iata o intrebare care probabil ii framanta pe multi oameni, caci deseori ajung pe acest blog de pisici dupa respectiva cautare. E adevarat, sunetele pe care pisica in calduri le scoate, felul in care se vaicareste, de parca ar fi un bebelus ce plange, faptul ca nu se opreste nici macar atunci cand oamenii (GRESIT – NU SE FACE ASA CEVA) incearca tot felul de remedii naturiste pentru pisica in calduri, ne-ar putea duce cu gandul la o problema, la dureri. Dar e numai o impresie. Pisica in calduri nu are dureri, ci are dorinte, ca oricare alta fiinta careia ii vine vremea sa se imperecheze.

Probabil simte acea fierbinteala, acel freamat, acea dorinta de nestavilit pe care si omul o simte uneori. Neputand sa invite cotoiul la o cafea si nestiind ce altceva sa faca, pisica miorlaie onduland si prelungind sunetele, pentru ca orice motan sa le poata recunoaste. Este o invitatie la dansul in doi. Pisica e pregatita pentru dragoste. Coada ei, de obicei rigida in anumite pozitii, este acum usor de miscat in stanga sau in dreapta, pentru a face loc, la momentul potrivit, motanului. Pisica in calduri isi salta fundul in sus, ca pentru a se pregati de penetrare. Se freaca de mobila pentru a-si imprima mirosul, caci in natura s-ar freca de pomi si pietre, sa lase urme olfactive care sa atraga cotoii. Si miorlaie, chemand motanii. Ca orice alt animal, pisica in calduri isi schimba mirosul. Nu are dureri, are dorinte.

Daca aveti o pisica in calduri si nu doriti sa umpleti lumea de pui care sa sufere pe strazi, in frig, daca va deranjeaza (pe voi sau pe vecini) sunetele pe care le fac pisicile intrate in calduri, cautati un cabinet veterinar si sterilizati pisica. E cel mai mare bine pe care i-l puteti face animalului vostru de companie.

Posted on February 6, 2017, in Noi. Pisicile. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.