Povestea lui Fat-Frumos in varianta pisiceasca

Cand a venit Fat-Frumos pe lume, probabil o stea a luminat mai tare, anuntand inceputul unei vieti de poveste. Ca orice erou, Fat-Frumos a fost nevoit sa lupte inca de mic cu diversi zmei si balauri care doreau sa ii faca rau. Deoarece purta pe umeri o blana in culori nedefinite, numai buna pentru a se camufla in jungla urbana, acest legendar personaj a primit supranumele de Ursula. Povestea spune ca a infruntat plin/a de curaj masini gonind pe sosele, pisici pregatite de atacuri dure si multe, multe castronele cu mancare apetisanta, gatita de o baba cloanta care dorea probabil sa ingreuneze miscarile acestui Fat-Frumos.

Si crestea Ursula intocmai cum se spune in carti, intr-o zi cat altii intr-un an. Doica banuia ca micuta ei Fat-Frumos-Ursula ar putea suferi de bulimie sau ca in frageda pruncie, inainte de a afla ca este print/esa, pisica indurase o foame cumplita. Altfel nu isi putea explica de ce o gasea mereu cu nasul in castroane si de ce fugea la masa ori de cate ori un uman intra in bucatarie. Desi nu avea inca trei luni de viata, Fat-Frumos-Ursula era deja cat o pisica (putin cam slaba) de aproape un an, dupa cum ne dovedesc pozele.

pisica dormind

pisici dormind

Povestea in varianta pisiceasca este abia la inceput. Probabil vor urma noi si noi aventuri ale eroinei noastre. Ursitoarele spun ca i-a fost sortit sa le detroneze pe cele doua pisici mai mari de varsta, Miti si Pufi. Daca va fi sau nu asa, doar timpul ne va spune…

Posted on March 22, 2015, in În vizuina Ursulei and tagged , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: