Frica de pisica

Cui ii este frica de pisica?

Stiu copii carora le-a fost bagata in cap ideea ca pisica zgarie, are purici, e prefacuta sau cine mai stie cum. Se feresc bietii cat pot de micile ghemotoace de blana, in loc sa le mangaie, sa se bucure de joaca si de torsul lor. Ii inteleg. Pana la o anumita varsta, copiii au incredere deplina in parinti, considerandu-i un fel de zei atoatestiutori. Mai tarziu incep sa vada lumea cu proprii ochi si isi mai schimba parerile. Unii ajung chiar sa indrageasca pisicile, sa le protejeze, sa le rasfete.

petmart.ro

Stapani de pisici

Stapani sau sclavi de pisici, e mai putin important. Conteaza doar faptul ca, avand in casa patru pisici, nici unul dintre umani nu ar trebui sa se teama de micile feline. Pana aici sper ca sunteti de acord cu mine. Si atunci, de ce pot fi vazuti de cateva ori pe zi cum incuie usa la dormitor, cum se zbat sa intre si sa iasa din acea incapere fara ca pisicile sa bage de seama si sa ii urmeze?

Frica de pisica

Nu, nu e vorba despre frica de pisica. Pur si simplu e frica de ceea ce una dintre pisici s-a obisnuit sa faca in patul din dormitor. Totul a inceput cu un miros suspect. Apoi a fost observata o mica pata umeda pe patura. Dupa un timp, s-a descoperit o udatura urat mirositoare pe perna. Degeaba au spalat, degeaba au parfumat, degeaba au dat cu otet.

Pisica face pipi in pat

Una dintre pisici a continuat netulburata sa faca pipi in pat. Au incercat sa le urmareasca, sa afle care dintre cele patru pisici este infractoarea, insa nu au reusit pana ieri, cand… pe frumoasa cuvertura alba au descoperit o noua mizerie, de aceasta data solida si nu prea.

Stiind ca o singura pisica era deranjata la stomac, le-a fost usor sa deduca imediat cine este infractoarea care ii terorizeaza de cateva luni. Desi amenintau la nervi ca o vor scoate in fata blocului pe vinovata, nu s-au putut tine de cuvant (dupa cum era de asteptat). Dar nici nu pot trai incuiati in camera din cauza ca pisica s-a obisnuit sa le ude asternuturile.

Cum dezvatam pisica sa faca pipi in casa?

Iata o intrebare care ne framanta de mult timp. Nu e normal sa traim cu miros de pipi la nas, nu e normal sa spal paturi mai des decat spal lenjeria intima, nu e normal sa ma incui in dormitor daca vreau sa trag un pui de somn. Asadar, astept sfaturi de la crescatorii de pisici. Cum dezvatam pisica sa faca pipi in casa, pe unde are ea chef?

Pisica vinovata

Am incercat sa ii gasim si scuze. Fiind cea mai mica si destul de fricoasa, probabil a cautat un loc unde nebuna de Miti sa nu o atace atunci cand vrea sa se usureze. Dar tocmai in patul unde dormim? Pe gresia din bucatarie nu putea sa faca? Sau oriunde altundeva, intr-un loc ce se curata usor? Vreti sa vedeti pisica vinovata? Poza cu Vrabiuta…

petmart.ro

pisica

Posted on September 4, 2016, in Noi. Pisicile and tagged , . Bookmark the permalink. 1 Comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: