Aparat anti caini

Noi, pisicile, trecem uneori prin situatii aproape incredibile. De exemplu, zilele trecute a venit in vizita la mami o prietena de-a ei. Bucuroasa nevoie mare ca nu mai trebuie sa se teama cand coboara din masina parcata in spatele blocului, i-a spus ca tocmai si-a achizitionat un Aparat anti caini la preturi competitive. Ne-am bucurat mult si i-am soptit imediat lui mami ca vrem si noi o minune numita aparat anti caini, indiferent ce ar fi acesta. In acest fel l-am putea alunga usor pe Bruno cand incearca sa ne fure mancarica din farfurii sau cand vine sa ne strice joaca si jucariile. Prietena, sa ii spunem A., a scos din geanta un mic aparat si a apasat pe un buton. Asa am aflat noi ce inseamna si ce fac aceste aparate anti caini.

Un sunet incredibil a rasunat in urechile mult prea sensibile ale lui Bruno, insa va spunem cu sinceritate ca nici noi nu am scapat neafectate. Era un tiuit care nu se mai oprea, un sunet strident ce incerca parca sa ne sparga timpanele, sa ajunga la creier si sa ne innebuneasca. Nu l-am recomanda nici macar dusmanilor, va spunem cu sinceritate. dar noi suntem doar niste biete pisicute de parerea carora nu tine nimeni cont. Aceste aparate anti caini sunt absolut oribile pentru urechile animalelor. A., prietena mamei, sustine ca a putut cobori din masina fara sa o mai atace cainii din parcare, insa noi credem ca acestia ar trebui sa planuiasca o razbunare pe masura pentru inventatorul aparatului.

Poate pentru oameni sunt bune, dar pentru animale sunt un cosmar, juram. Am trait clipa cand sunetul cumplit ne-a intepat urechile si nu mai vrem alta. Noi, pisicile, am vrea sa existe macar un caine care sa fie imun la acest aparat, sa il muste pe inventator, sa ne razbune pe toti. Daca tot intrati pe site-ul Comenzi.ro , mai bine alegeti orice alt produs de acolo. Au de toate la preturi fara concurenta.

“Chiar daca in ultimul timp clientii sunt interesati in primul rand de pret, a ramas si va ramane constanta cererea pentru servicii de calitate, rapiditate si respect fata de client. COMENZI.RO este o companie reala, cu angajati reali, cu un sediu real, cu produse reale, cu garantie reala, cu mii de clienti reali. COMENZI.RO ofera consiliere, livreaza rapid, acorda garantie si toate drepturile legale clientilor.

Suntem de 12 ani la dispozitia clientilor prin servicii de calitate si produse pentru toate gusturile si buzunarele.”

aparat_anti_caini_1-250x250_0

Posted on August 24, 2016, in Noi. Pisicile. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: